點樣先可以享受俾男友舔腳趾同腳板底?

收藏  |  訂閱
32  4.7k

其實俾人舔腳趾好爽吖,有乜問題

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-5-28 10:03 AM 發表 查看引用來源
其實俾人舔腳趾好爽吖,有乜問題
噢.... 可能小女子形容得未夠好 :smile_13:
唔應該話舔腳趾腳板啦...
淨係用條脷去搞我當然受得住,
佢係鍾意玩腳! 即係用口啜o既同時, 會用手指 r 腳板底
呢下先至係好似有o野o係腦入面爆炸咁o既感覺!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-28 10:18 AM 發表 查看引用來源噢.... 可能小女子形容得未夠好 :smile_13: 唔應該話舔腳趾腳板啦...淨係用條脷去搞我當然受得住,佢係鍾意玩腳! 即係用口啜o既同時, 會用手指 r 腳板底呢下先至係好似有o野o係腦入面爆炸咁o既感覺 ...
咁其實一d都唔變態,仲係情趣,幾搞笑幾得意呀,可以互相玩下

引用:
原帖由 yoyob1314 於 2013-5-28 10:51 AM 發表 查看引用來源
咁其實一d都唔變態,仲係情趣,幾搞笑幾得意呀,可以互相玩下

係佢o既情趣, 我o既苦難 :smile_o02:

不過點都好, 我都會繼續由得佢玩o既

因為... 頑皮o既小女人又想到可以再用呢個做交換條件 :smile_o01:
當然對自己男人我係唔會公平啦,
起碼俾佢兩樣換自己一樣, 著數永遠都要俾晒佢 :smile_o09:

最鐘意奶腳板腳指:smile_o01:

[quot甲“]原帖由 cherypizza 於 2013-5-28 08:56 發表 查看引用來源
人地喜歡又雪白又滑嘟嘟呢 :smile_o05: [/quote]妳有沒油腳甲?

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-28 08:56 AM 發表 查看引用來源
人地喜歡又雪白又滑嘟嘟呢 :smile_o05:
師姐,你隻腳同啲腳趾一到好靚,唔怪得你男友鐘意啜/玩你對腳,
可以貼上你對腳上'黎分享下。

無錯,我都鐘意又雪白又滑滑既腳,腳趾靚唔需要搽油,好似 BB 咁,
睇到幾想玩架!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-27 01:50 PM 發表 查看引用來源

哦... 我諗應該明白你o既意思...
不過小女唔知點樣表達呢
即係有時前戲, 佢愈鍚愈落 :smile_o05:
從佢隻手搞緊乜你係絕對可能判斷佢想咀落邊度o架
見佢執住大腿, 小腿, 仲想再落, 即係唔係想鍚妹妹啦...
o ...
妳怕痕 佢啜妳果時做d小動作分心下自己 meet佢 咬佢 抓佢 推開佢欲佢還迎個隻 可以唔洗忍痕忍得咁辛苦 二來知妳痕肉緊d 其實痕時縮下男友見到仲hi 越縮就越想啜 狂攻妳敏感痕位

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-27 06:26 AM 發表 查看引用來源
淨係放鬆就得?
有努力嘗試過o架... 佢個咀接觸到自己對腳之前真係好儘量 relax...
但一舔落去果一刻就好痕好痕..
都會努力死忍住唔縮俾佢啜, 只係因為佢鍾意, 想佢開心
但自己就唔係真係好享受囉  :smile_13:
...
舔腳仔、含腳趾、吮腳趾、係我地D咸濕仔搞咸濕妹方法之一!咸濕妹越反抗、反應越大越過引!:smile_47:

引用:
原帖由 raadun 於 2013-5-28 10:32 PM 發表 查看引用來源
舔腳仔、含腳趾、吮腳趾、係我地D咸濕仔搞咸濕妹方法之一!咸濕妹越反抗、反應越大越過引!:smile_47:

其實諗深一層之後呢, 有DD 希望你無講錯 :smile_40:
即係佢都係果d 見到女仔受唔住o既樣會特別high o既咸濕仔

咁就方便引導佢做更多我想佢做o既o野啦 :smile_o13:

前往最後回覆