你哋做愛插緊時喜歡講乜?

收藏  |  訂閱
34  6.0k

都係講咸濕嘢:smile_30:

討論下人口老化, 貧富懸殊, 長遠房屋供應, 劏房問題,
再唔係同佢辯論點解諸葛亮當年唔聽唔知邊鬼個講偷襲長安之類 (差唔多係咁啦:smile_30: )

唔係講笑, 要做一個稱職o既女人,
都要對男人喜歡o既事有一定認識 :smile_34:

不過其實未試過 :smile_o13:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-24 06:41 AM 發表 查看引用來源
討論下人口老化, 貧富懸殊, 長遠房屋供應, 劏房問題,
再唔係同佢辯論點解諸葛亮當年唔聽唔知邊鬼個講偷襲長安之類 (差唔多係咁啦:smile_30: )

唔係講笑, 要做一個稱職o既女人,
都要對男人喜歡o既事有一定 ...
妳都好搞笑:smile_30:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2013-5-24 10:11 AM 發表 查看引用來源

妳都好搞笑:smile_30:
嗱.. 呢樣就真係俾人調教出o黎啦 :smile_o05:
不過小女子係認真o架, 果d 政治經濟o野真係都識講兩咀o既

唔好以為我淨係識o係床上俾人插!! :smile_o02:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-24 12:41 PM 發表 查看引用來源

嗱.. 呢樣就真係俾人調教出o黎啦 :smile_o05:
不過小女子係認真o架, 果d 政治經濟o野真係都識講兩咀o既

唔好以為我淨係識o係床上俾人插!! :smile_o02:
wah 你好:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
插之餘重.................

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-5-24 12:44 PM 發表 查看引用來源

wah 你好:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
插之餘重.................
雖然... 已經超出o左性事o既範圍 :smile_13:
不過要維繫一段感情呢, 小女覺得總要有d 性同愛以外o既事物撈埋先得o既
就係要融入對方o既生活!
果d 都係我男人最有興趣o既o野, 唔學番多少點同佢有話題呢?
唔通真係下下見面就搞o野, 搞完就走? 咁就梗係悶啦 :smile_42:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-24 01:08 PM 發表 查看引用來源

雖然... 已經超出o左性事o既範圍 :smile_13:
不過要維繫一段感情呢, 小女覺得總要有d 性同愛以外o既事物撈埋先得o既
就係要融入對方o既生活!
果d 都係我男人最有興趣o既o野, 唔學番多少點同佢有話題呢?
唔通 ...
:smile_o12::smile_o12::smile_o12: 對你既敬重愈來愈大

引用:
原帖由 20120816 於 2013-5-23 06:29 PM 發表 查看引用來源
延遲出野,
好計、好計

有時都會俾佢玩番轉頭
明明硬哂就插佢會突然問我野
佢自己明明硬哂都會軟。。。
哼哼 我會同佢講做埋正經野先答
哈哈 情趣黎既

引用:
原帖由 念念 於 2013-5-25 03:57 PM 發表 查看引用來源

有時都會俾佢玩番轉頭
明明硬哂就插佢會突然問我野
佢自己明明硬哂都會軟。。。
哼哼 我會同佢講做埋正經野先答
哈哈 情趣黎既

一路do一路,念念有詞,乜都得:smile_o11:

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-5-24 01:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12::smile_o12::smile_o12: 對你既敬重愈來愈大
你係咪其實想講欽敬? :smile_o05:

前往最後回覆