更新 我和我的女朋友

收藏  |  訂閱
37  8.2k

更新 我和我的女朋友

It's not what I'm used to, just wanna try you on.
I'm curious for you, caught my attention.

當我話比身邊既人知 我交了一個女朋友
大家既反應都係話我玩到無野好玩
其實愛點有我分 男女 只有愛同唔愛架姐

佢係我第一個女朋友
第一次幫女仔口交 第一次FINGER人地
對女性美麗既身體有興趣 我諗無人會覺得有問題
身為普通人既我 一樣為美麗既事物著迷

我係一個好鐘意飲酒既人 因為飲酒亦出過好多事
同Y(我女朋友)一齊之前 我地已經建立左一個酒友既關係
個晚 我飲到tipsy 佢就已經over
係一輪擾攘下 我地決定開房訓一晚

唔再純情既我 當然知道 好多時一開房 就走唔甩
但我真係唔鐘意同一個飲醉酒既人上床 加上當時 我都幾鐘意佢
無人會想同一個自己鐘意既人 胡LEE胡塗咁搞左野
所以 經過一輪沖涼 梳洗 我著返件背心我就上床訓

當然 事情永遠都唔會好似自己諗得咁順利 特別你隔離訓左一個醉酒人仕
佢又開始發癲 係咁講野
最後 佢仲話 : 我上得嚟就預左同你會搞野 就騎左上我身上
我心諗: What the Fnck估都估唔到 我竟然轉個身射左個3分波   無講笑姐 推開左佢
推開左  ... 好多次
我都為自己既正直 感到好驕傲

佢終於都冷靜落泥
靜靜地 訓底左
我地傾傾下計 就個幾鐘 係我好攰咪埋眼想訓覺既時間
佢就好溫柔好溫柔咁錫左落泥

Us girls we are so magical,

Soft skin Red lips So kissable.

Hard to resist, so touchable.

Too good to deny it.

Ain't no big deal, it's innocent.

原來錫女仔係一種好軟 好香 既感覺
叫人點去唔動容?

佢一路錫我又再次騎上我身上
我單手捧住佢左邊面 佢右手開始係我手臂上遊走

女同既性愛 我可以話自己係處
對於點樣係討好女性既身體 完全不知從何入手(經過一段日子既練習 而家已經:smile_47:)

由Y開始除低 我僅餘既黑色背心 開始係我胸前吸啜
我對女女既床事 又更著迷
佢好比心機係前戲上 整係前戲 我就開始覺得自己返唔到轉頭
同時 佢慢慢將手移向我既下身
嫩滑既手手同最敏感既地方 原來佢地先係perfect match
個一刻 我嫌棄曾經所有粗糙手掌

佢好清楚邊個位舒服 邊個位唔掂得
觀察住我既反應 一點一點咁加強刺激感

到我開始真係turn on哂既時候
佢慢慢成個人向下 向下到 一個 我唔知應唔應該 腿張開 比佢

一直都係異性戀既我 唔係好enjoy 口交
唔鐘意被口交

當然 我最終緊係有張開啦
我覺得 我所有既EX 都無佢口技咁好(開始得罪人

好想同大家一齊傾口技 但等我打埋篇野 大家留言 瘋狂討論

我地第一次上床 足足搞左8個鐘 而且係一個愉快左好多次既晚上

打得唔好 下次再改

引用:
原帖由 公主小奴 於 2017-8-24 10:15 PM 發表 查看引用來源
當我話比身邊既人知 我交了一個女朋友
大家既反應都係話我玩到無野好玩
其實愛點有我分 男女 只有愛同唔愛架姐

佢係我第一個女朋友
第一次幫女仔口交 第一次FINGER人地
對女性美麗既身體有興趣 我諗無人會 ...
welcome back:smile_o13:

引用:
原帖由 angelking89 於 2017-8-24 10:17 PM 發表 查看引用來源

welcome back:smile_o13:
HaHa 希望引板仲歡迎我

引用:
原帖由 公主小奴 於 2017-8-24 10:18 PM 發表 查看引用來源

你D文一向有質素保證, 點會唔歡迎你阿:smile_o10:

引用:
原帖由 公主小奴 於 2017-8-24 10:18 PM 發表 查看引用來源

倒不如話你望成日潛水, 想搵你都難

入黎打個招呼先 :smile_o15:

我係舊人新ac

公主返黎啦, 返啲鍚啖先

睇泥都係無圖無人來
打個朝呼先 趕住返工 晏D再傾計

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

前往最後回覆