上一頁下一頁
發新話題

大學時期嘅小瘋狂 (updated #57, #111)

收藏  |  訂閱
126  39.9k

大學時期嘅小瘋狂 (updated #57, #111)

好開心,終於都變左一星級會員🙆🏻
Ching們唔好笑我,我打字慢所以好少會留cm,終於做到一星級會員所以好開心😍

好啦,既然咁開心就同大家分享下大學時期我嘅瘋狂事。不過我打字慢唔好怪我。

大學最正就係住hall,可以暫時脫離父母,我家教幾嚴,所以對我而言住hall係好自由。

(一) 同男神嘅第一晚
原諒我前面廢話可能有啲多
入hall前基本上都一定會玩ocamp,所以hall camp組員會係你第一班係hall接觸嘅人。Ocamp都係玩下game,係hall住三日兩夜咁。成組唔計組爸媽有十二個人,五男七女,第一日我地組係唔齊人男仔得三個,得一個我覺得幾正嘅叫呀峰,有一米八,睇身型應該有做開gym,鼻高單眼皮,一笑就好charm,另外兩個男仔唔多講啦。同佢傾計先知原來讀CS,心諗仲以為CS都係毒毒仔多。佢幾幽默又好caring,玩city hunt會好照顧,又叫人睇車又會問大家攰唔攰,洗唔洗抖下。對佢好感程度直線上升!完左camp大家都keep住聯絡,成組人都好fd。因為大家都好興sd timetable 出嚟,我留意到佢幾時落堂就會乘機造就可以同佢食lunch嘅機會。開左一個月,成功同佢單獨食左兩次lunch,兩次緊係唔夠啦,我幾想食埋佢😚
有一次星期五晚冇翻屋企,我就係個gp問下有冇人dinner?冇人應我但佢私下text我,原來佢又冇翻屋企。

峰: 我都係hall呀,一齊食?
我: 去邊食好?^_^
峰: 樓下canteen 啦
我: 十分鐘後地下見

有講有笑好似情侶咁食完個dinner。
峰: 有咩搞呀今晚?
我: 冇呀,rm又翻左屋企,我翻上去hea咋
峰: 嚟我房玩啦,我今晚都係一個人

聽到佢咁講即刻好開心!

我: 都好wor,我翻房拎啲零食先^_^
峰: ok, 一間見

其實拎零食其次,我翻房沖左涼,換左背心,著左個sexy啲嘅bra,同黑色lace嘅底底,我都係預備定,費廢進一步行動嘅時候太柒啦。去到佢房佢執緊相,冇開大燈,我就坐係佢床食住零食等佢,然後佢係雪櫃拎左幾支酒零食要配酒先好食。哈哈,冇所謂啦仲好有酒!我同佢都好talkative,又講下hall嘅秘聞呀,佢又講下佢嘅興趣係影相。
去到某個位,大家好似都幾有feel,對望左幾秒好靜,我主動咀左佢,佢即刻俾翻反應我,一隻手攬住左我,大家都飲左酒,愈錫愈high,佢另一隻手係背心伸手上去揸我個波,仲解埋個bra扣。
峰: 你linlin硬左
我: 嗯...你下面冇硬咩?
峰: 你摸下咪知
佢捉我隻手摸佢下面,已經硬到暈
佢㩒低我,開始啜我乳頭,奶我條頸。我好易濕好易興奮,下面已經濕曬
我: 你除褲啦,我幫你吖
峰:幫我咩呀?😏
我: 含呀
我反攻翻佢,佢訓係床到,我慢慢一路含一路掃佢袋袋,由底奶到龜頭再成條含翻入咀
峰:嗯...呀...你口技咁好嘅,好正...呢個畫面都好正好靚
因為我頭髮都幾長,我又幾瘦瘦地,突曬點咁同佢含,佢話我好正好想搞我
佢拉翻我上去同佢錫,手伸左落下面搞我妹妹
峰:濕到咁,好想俾我搞?
我:你咁問我嫁...嗯...好舒服
峰:講啦,想唔想要呀?你上嚟係咪就係想我屌你?你真係好淫,ocamp第一眼已經覺得你好撚淫
我: 想食我好耐?
峰: 係呀,終於食到啦今晚😏
我: 你又知一定食到?
佢冇出聲,一下就將我反轉,patpat對住佢
狗咁式咁屌我,佢好粗,長度就正常。我勁high咁叫,佢一路低沉咁呻淫一路打我patpat
峰: 你真係好濕,未見過人咁濕
其實佢咁講我有一下失落,即係佢同好多女搞過?
我好勝心作祟,想令佢更舒服,就算佢同好多人搞過,我都想做佢最特別嘅一個

狗仔式插左一陣,我話我幫你含呀
我對自己口技好有信心,我仲奶埋佢屎眼,伸埋條脷入去。其實我唔知舒服嘅點係邊,但之前男朋友話咁樣好正。
佢真係勁high,好似癲左咁拉我上去女上,瘋狂咁插,插到射曬落我到,我仲勁淫咁奶佢身上嘅精再望住佢。
峰: 你真係好正,好想可以日日搞你
我: 日日搞咁癲,哈哈
峰: 係呀,你唔想咩?你頭先出曬水wor
我: 咁睇下幾時再有機會囉
清潔完之後同佢兩個人冇著衫咁攬住吹水,嗰晚我冇翻房,係佢到訓左。

下一個故事都係關於佢,但仲多左個人
有興趣就留言支持下我呢個新手啦,寫得唔好多多原諒。

好正既發展

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 seven77777 於 2017-8-19 02:01 AM 發表 查看引用來源
好正既發展
多謝ching😚😚

引用:
原帖由 AlphonseY-7 於 2017-8-19 02:03 AM 發表 查看引用來源
你個post好正啊
多謝ching,我會keep住寫落去😚

睇到我都硬左

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-19 02:08 AM 發表 查看引用來源

加油呀
呢d回憶最正

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-19 02:08 發表 查看引用來源

唔好停,你都食唔少好嘢啊

你個人好正呀xP

多左個人?唔通之後3p?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆