上一頁下一頁
發新話題

有幾多女人係好享受潮吹?

收藏  |  訂閱
58  11.7k

潮吹其實好睇兩人佩合,男嘅係真的要識運用手或其他方法,女嘅要識放鬆同唔怕羞,我多年經驗都不是一定個個女士都得,是因為以上情況,但如果女士潮吹到是真的好爽,是我不同女伴講的,所以男是冇得認叻,而女唔係唔得,只是佩合問題姐!……

試過, 其實唔好太大力,要指插到對方有D水果時,係WC繼續指插,係WC會令女仔放心D噴水的~~~~(我SP講)
之後

唔小心斷開左=-=
之後就係手指向上曲咁樣拉,記住係唔急得的,唔大力但一段時間之後先會易D有的,其實女士係一直享受緊ka~~~一急反而壞大事, 到咁上下就會噴到水ka la

引用:
原帖由 qwertyuikp 於 2017-8-7 08:07 PM 發表 查看引用來源
唔小心斷開左=-=
之後就係手指向上曲咁樣拉,記住係唔急得的,唔大力但一段時間之後先會易D有的,其實女士係一直享受緊ka~~~一急反而壞大事, 到咁上下就會噴到水ka la
聽你咁講你,你都系有經驗但系你算真正係識。

我噉樣講可能好串。喺我嘅角度如果你有50個女人你都可以成功吹到。咁樣先至叫做識!!而家我挑戰緊100個。

引用:
原帖由 熟男2015 於 2017-6-19 07:56 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
吹到唔少女人!有啲話太刺激。有啲就唔吹唔安樂。有啲就試咗翻唔到轉頭。女人,究竟點樣睇呢樣嘢?
每個唔同,我自己傾向ENJOY:122:

引用:
原帖由 紫眸 於 2017-8-18 02:27 AM 發表 查看引用來源

每個唔同,我自己傾向ENJOY:122:
有好多男嘅唔明。有好多女仔系講都講唔通有咩分別。可唔可以講下高潮,潮吹有咩分別。

[quote]原帖由 misbehave 於 2017-8-6 05:12 PM 發表 查看引用來源
Lol. Don't think I ever enjoyed it cause my ex was a newb at it. It gets awkward I guess. I'd rather BJ cause I guess it's easier [/quote ]

He is very lucky as you made 嘲吹.
Even some sophisticated men couldn't able to make his partners like that.

However, just wondering why you like BJ, bcoz I think having sex is for both sides. Both sides are desired to get the happiness, not only the male.

引用:
原帖由 熟男2015 於 2017-8-24 07:33 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

有好多男嘅唔明。有好多女仔系講都講唔通有咩分別。可唔可以講下高潮,潮吹有咩分別。
或者試下講啦,可能未必講得好好,基本高潮係會濕,但濕得黎唔會搞到D水噴到周圍係,你係會興奮,但程度上冇潮吹果隻程度咁爆HIGH,高潮你可能會易D到度,但潮吹就未必個個都得,連我自己咁ENJOY做愛,都係試過1至2次左右,如果將HIGH既分數作比較,高潮大概係7至8分左右,但潮吹就有10分,我試過有次搞到成地水,事後要係度慢慢抹乾返個地下:122:

引用:
原帖由 misbehave 於 2017-8-6 05:12 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
Lol. Don't think I ever enjoyed it cause my ex was a newb at it. It gets awkward I guess. I'd rather BJ cause I guess it's easier
新手都可以叫佢試嘅
你幫佢BJ係佢享受多d,又點可以同你潮吹比較呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆