上一頁下一頁
發新話題

有幾多女人係好享受潮吹?

收藏  |  訂閱
58  11.7k

師兄己火药藥味,大家都係吹吓水,吾啱倾既米吾答,打扰了

引用:
原帖由 花尾仔 於 2017-6-21 02:17 PM 發表 查看引用來源
師兄己火药藥味,大家都係吹吓水,吾啱倾既米吾答,打扰了
並唔系燥!系事情並唔系你地諗得咁簡單!就算我係你面前示範做埋俾你睇,捉埋你隻手去試,都仲要經過不停嘅實習先至掌握到!如果認為我唔喺度教嘅係吝嗇!我只可以講一句井底之娃

我成日都懷疑AV片裡既女優潮吹...可以好似噴泉咁射出黎...係做戲定係真係可以咁既...?
有人話女優射出黎果d只係尿液黎...係由尿道射出...並唔係由陰道射出淫水...

引用:
原帖由 夜e女 於 2017-6-22 01:13 PM 發表 查看引用來源
我成日都懷疑AV片裡既女優潮吹...可以好似噴泉咁射出黎...係做戲定係真係可以咁既...?
有人話女優射出黎果d只係尿液黎...係由尿道射出...並唔係由陰道射出淫水...
AV 見到既系真既!的确系可以做得到呢個效果!但因人而異
曾經有一次我未除衫諗住無咁勁,點知,,成件衫濕晒

ps.的确系尿道出,但因為吾系排尿所以膀胱並無打開,所以D癈物無冲出嚟所以潮吹既水吾系尿!有D似汗既體液

引用:
原帖由 熟男2015 於 2017-6-23 02:18 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

AV 見到既系真既!的确系可以做得到呢個效果!但因人而異
曾經有一次我未除衫諗住無咁勁,點知,,成件衫濕晒

ps.的确系尿道出,但因為吾系排尿所以膀胱並無打開,所以D癈物無冲出嚟所以潮吹既水吾系尿 ...
係尿度出黎既...咁就唔係陰液喇...
咪有d似你地男人玩前列腺高潮咁...射出黎果d唔係精液黎...

引用:
原帖由 夜e女 於 2017-6-23 11:17 AM 發表 查看引用來源

係尿度出黎既...咁就唔係陰液喇...
咪有d似你地男人玩前列腺高潮咁...射出黎果d唔係精液黎...
係!!嗰啲都係男性嘅潮吹

http://post.holyfree.org//54/pos ... 9.html#.WNo9V9hMSM8

來這裡大把援交妹妹等你認識

引用:
原帖由 熟男2015 於 2017-6-19 07:56 PM 發表 查看引用來源
吹到唔少女人!有啲話太刺激。有啲就唔吹唔安樂。有啲就試咗翻唔到轉頭。女人,究竟點樣睇呢樣嘢?
push

能夠搞到自己條女甘佢又爽自己又會好自豪用手摷到佢噴成張床單好似跌左係水入邊甘

引用:
原帖由 2abc0407cc5a 於 2017-6-26 01:07 PM 發表 查看引用來源
能夠搞到自己條女甘佢又爽自己又會好自豪用手摷到佢噴成張床單好似跌左係水入邊甘
聽你講到咁樣!你係女朋友得啦其他女仔都可以做到呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆