又見霸道總裁uncle

收藏  |  訂閱
37  10.1k

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-8-22 10:56 AM 發表 查看引用來源
師妹返嚟啦?
間唔中都徘徊下甘啦

引用:
原帖由 BL131 於 2017-8-22 12:06 PM 發表 查看引用來源

益左你bf
個晚一定好正
最衰就唔係晚晚都甘正,好多時我想要佢唔俾 T T

引用:
原帖由 細路仔鈕計 於 2017-8-22 02:32 PM 發表 查看引用來源
樓主食唔少仔啦:smile_o12:
除左男友s冇食果其他。一隻手數唔曬

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-8-22 12:48 PM 發表 查看引用來源
支持
我以前有份工
個老闆又係咁在send msg比女同事
又miss you sweet heart...又打一大堆沙士脾罅既文黎氹女
啲女同事唔知就好lum..知就會好憎..
講真,如果同我傾沙士脾罅我會好受咯,如果uncle俾d心機唔係淨係講錢同sex,話唔定佢已經得到做

引用:
原帖由 ericchow2008 於 2017-8-22 11:15 AM 發表 查看引用來源
睇文睇到我想做果個uncle
想要食唔到喔,甘你都想做?

引用:
原帖由 peter3388 於 2017-8-22 01:41 PM 發表 查看引用來源
樓主..睇黎好快..忍唔住會比 Uncle 了吧..! 到時記得包膠一下D過程 !
真係忍得好辛苦,不過大家又各奔東西,叫佢飛來見我唔係我嘅style。遲下如果真係要做佢嘅project就好有可能要住佢度,佢就話唔會逼我但係唔知佢忍唔忍到。

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2017-8-22 03:06 PM 發表 查看引用來源

最衰就唔係晚晚都甘正,好多時我想要佢唔俾 T T
佢唔畀你,我畀你

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2017-8-22 03:16 PM 發表 查看引用來源

真係忍得好辛苦,不過大家又各奔東西,叫佢飛來見我唔係我嘅style。遲下如果真係要做佢嘅project就好有可能要住佢度,佢就話唔會逼我但係唔知佢忍唔忍到。
甘點解唔什佢呢?

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2017-8-22 03:16 PM 發表 查看引用來源

又唔忍得咁辛苦既..! 屋企仍然有位男朋友可以服務呢..! 又咩事就扮有需要啦..!

生理上好需要,好俾uncle吸引,同埋男友相處得耐有各樣矛盾就對我冇咁渴望,但係又唔同得uncle,理智上要婉轉同佢say no。一來唔想之後合作project會俾影響到,其次畢竟仲係有男友。

e兩日睇翻uncle俾我d msg都會濕濕😛

前往最後回覆