上一頁下一頁
發新話題

大學時期嘅小瘋狂 (updated #57, #111)

收藏  |  訂閱
126  39.9k

上次講到同呀峰,Steve 3P完食左事後丸,我諗有食過嘅師姐都知食完係幾咁辛苦。個人勁攰又冇咩力,冇曬心機之餘過兩日左右又嚟m。嚟緊m嘅時候呀峰又撩我搞野,但我真係冇咩心機,又唔舒服,三日推左佢兩次。

呀峰:今晚上我到?
我:唔啦,唔舒服,嚟緊m
呀峰: 我ok wor衝紅燈

我已經冇再應佢,其實問題係我唔舒服唔係你唔介意衝紅燈:-I
對佢真係幾心淡,當初佢嗰種caring原來係扮出嚟為左食女,嗰下我同自己講我之後唔會再俾呢個人搞
我係淫,但我唔係佢個肉便器。

之後揾我我都好少應佢,ignore佢但我同Steve keep住有聯絡,有曳曳。我個心態唔多唔少都有啲想報復呀峰,雖然Steve都有內射我但感覺上佢係因為呀峰俾佢內射佢先會咁,所以我對Steve冇反感。呀峰見我成日去Steve間房,自己又冇得食,可能都有人問佢點解我同Steve行得咁埋。佢竟然同人講話玩厭左我,又話我好淫,好易食。因為我係hall都好active,所以呢啲說話好快就傳翻我到。
我真係好想去屌9佢,但我冇咁做到。我反而同翻人講Steve正好多。

我: 同呀峰玩過下嘅,但佢真係好廢,一分鐘都冇就射,可能平時打得飛機多掛。又冇技巧可言🤣

我俾人話淫,我冇咩所謂。但佢俾人笑足好耐好耐。我地之後就反左面,冇再揾大家。

哈哈,講完呢啲就入翻正題啦。住hall少不了嘅就緊係係房飲酒玩game 啦。今次嘅故事發生係Steve間房,因為佢係hall tutor 間房大啲所以我地好鐘意聚係佢到。呢晚有七個人,四男三女,大家都係好玩得嘅人。
女仔:我, 呀欣, Abbie
男仔: Steve, Max, 呀銘, 呀然
一開始就玩圍枚,大家都不停飲,飲到咁上下個個都high high地,講野都大膽左好多。
呀然: 聽人講你玩過好多P,係咪嫁?
我: 癡線...邊有好多P...玩過最弱雞嗰個姐,3P
我講完好自然咁望住Steve咬唇咁笑左一下,其他人緊係起哄啦。
Steve: 你地恨唔到嫁啦
因為Steve坐我隔離,佢順手就搭住我膊頭攬住我。
我抬頭望住佢,就咀埋去。酒精嘅影響下,我地冇理旁人目光咁打茄輪。佢仲伸手去揸我個波,我嗰陣下面已經濕曬。
我係佢耳邊細細聲講: 我濕曬啦,好想你搞我
然後輕輕掃佢條J。
其他男仔係咁叫佢就地正法我😳
呀欣: 繼續玩啦我地,你兩個控制下😂
Max: 玩Truth or dare la
大家都一致同意!
無論簡truth定dare,大家都似乎離不開Sex
呀欣: 我揀dare
呀銘: 除個bra出黎啦
呀欣好豪爽即刻係件衫入面除左,佢有D,好大波。啲仔望到眼定定。
呀然: 我好想俾你夾爆
呀欣: 妖...變態
基本上大家都係簡dare。到左Steve
Steve: dare la
Max: 你指插Ted二十秒啦 (Ted係我)
大家都起哄
我著左裙所以好方便
Steve 插左中指入我下面,我對捉住佢隻手郁
我:呀...唔...好舒服...繼續吖
Steve拎翻隻手出嚟,手指濕曬,我哄埋去含住佢手指啜再勁淫望住其他人
Max: 屌,我以為自己睇緊AV,好想扑你呀Ted
我: 想下囉
Abbie玩玩下話好攰所以上左床休息,呀銘話陪佢,咁我地就繼續啦。點知原來佢地搞緊野,Abbie 呻吟所以我地先發現佢地係被竇到動作好大。搞搞下被都費事come
其他男仔都睇到個個都扯左
呀欣拉左呀然去一邊,除左佢條褲真係同佢夾腸,呀然爽到語無論次咁。
呢個時候Steve拖我入廁所,準備開戰。點知....
Max: 預埋我啦,你地個個都開餐
Steve望一望我
我點頭示意ok
三個入左廁所,我即刻就幫Steve含,Max自己除左褲就哄條J過嚟,我冇理咁多,一隻手捉一條,個口就轉流奶,含。可能成個感覺太刺激加上我好落力同Max含,佢好快就射左,我冇俾佢口爆,feel到佢就快嚟料就mount翻出嚟,避開埋。之後我地啦啦聲叫佢出翻去。
終於到我同Steve自己玩啦。佢坐係馬桶蓋上面,我騎住佢不停un,因為呢個姿勢係頂到好入,我覺得係爽過男下女上,雖然都係女上。我high到不停叫,Steve捉住我patpat係咁chok。兩個都好興奮,佢仲又啜又奶我linlin。
Steve: 我就射啦,口爆得唔得?
我自動跪低同佢含,最後佢射曬落我口,我乖乖地吞曬。
Steve有啲位真係幾細心,佢知其實我未夠,所以佢叫我坐係到,M字腿,佢用中指一下一下咁插我下面,插插下兩隻手指一齊,佢好好技巧,會唔同角度速度咁插
我: 我呢...頂唔順啦...嚟啦..嗯
佢明我意思,即刻加速佢隻手,最後我捉住佢隻手就高潮左。
我地出翻去,見到呀然狗仔式咁屌緊呀欣,呀欣對波fing下fing下,我人生第一次見到AV情節。其他人就望住佢地搞。
成個畫面真係好癲,我未入大學之前從來冇諗過原來大學係可以淫到咁。
Btw, 其實我當時只係想快啲搞掂Max唔好阻住我同Steve,我對佢零興趣,當益下佢。😂

引用:
原帖由 sfattimo 於 2017-8-22 12:44 PM 發表 查看引用來源

可惜師妹已經有男朋友 :smile_13:
我有男朋友就會好專一唔會出去再玩。
不過我以前中學都試過背住男朋友去偷食😂

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2017-8-22 09:56 PM 發表 查看引用來源
事後丸真係有效...?
有用,我食過三次。不過可以避免嘅話都唔好試,食完好辛苦,上網睇都話好傷身😕

引用:
原帖由 kanduki 於 2017-8-23 12:32 AM 發表 查看引用來源
超級正,大學O既生活應該就要糜爛
係嫁,尤其係香港真係好難可以咁冇王管有個地方俾我地咁玩

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-23 12:52 AM 發表 查看引用來源

以家咁大個人,點玩都得啦:smile_30:

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-23 12:52 AM 發表 查看引用來源

我諗依家除非你去酒店房或者有私竇
如果唔係都好難再有得咁玩嚕..

引用:
呀峰見我成日去Steve間房,自己又冇得食,可能都有人問佢點解我同Steve行得咁埋。佢竟然同人講話玩厭左我,又話我好淫,好易食。因為我係hall都好active,所以呢啲說話好快就傳翻我到。
我真係好想去屌9佢,但我冇咁做到。我反而同翻人講Steve正好多。

我: 同呀峰玩過下嘅,但佢真係好廢,一分鐘都冇就射,可能平時打得飛機多掛。又冇技巧可言🤣

我俾人話淫,我冇咩所謂。但佢俾人笑足好耐好耐。我地之後就反左面,冇再揾大家。
師妹做得好,呀峰呢種人真係要比啲教訓佢

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-23 12:45 AM 發表 查看引用來源
上次講到同呀峰,Steve 3P完食左事後丸,我諗有食過嘅師姐都知食完係幾咁辛苦。個人勁攰又冇咩力,冇曬心機之餘過兩日左右又嚟m。嚟緊m嘅時候呀峰又撩我搞野,但我真係冇咩心機,又唔舒服,三日推左佢兩次。

呀峰 ...
阿max快槍手嚟㗎?:smile_o11:

當然唔識do嘅俾教訓佢同應酬佢就固然好啦,如果佢哋咁都唔知咩事就無人幫到佢

Which u

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆