上一頁下一頁
發新話題

係男朋友office 開餐

收藏  |  訂閱
206  18.2k

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-11 04:36 PM 發表 查看引用來源
小妹同男朋友一齊左大半年,佢好斯文,好錫我,但係我地冇乜扑野,學遊議員講,香港真係冇乜地方。
不過前牌就發現左個唔錯嘅地方,就係佢office。
星期日正常office 都唔開,個日咁啱同佢係附近行街,佢醒起 ...
只要你想做 邊到都得

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-11 04:36 PM 發表 查看引用來源
小妹同男朋友一齊左大半年,佢好斯文,好錫我,但係我地冇乜扑野,學遊議員講,香港真係冇乜地方。
不過前牌就發現左個唔錯嘅地方,就係佢office。
星期日正常office 都唔開,個日咁啱同佢係附近行街,佢醒起 ...
我都是試過後樓梯 停車場 游泳池 公厠

引用:
不過前牌就發現左個唔錯�地方,就係佢office。
買枝假9隨時可開餐

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-12 02:24 PM 發表 查看引用來源
有ching 問小妹身材點
我又覆唔到pm
唯有係到講下

155cm 45kg左右 有啲啲肉地(俾人養肥左)
得bcup喳
抱起黎玩,勁正

講起office都令我回想起一段往事...
我之前個sp佢係自己公司,所以佢有張梳發床放左係公司,而我同佢個個weekend就係公司搞。依加諗返起都覺得好爽。。

另外一問吾知樓主/師兄師姐 有無試過係大班椅上面搞?
小弟人生第一次office大戰就係ex sp 張大班椅上面搞,回彈一流!

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-8-13 12:09 PM 發表 查看引用來源
其實爆房個感覺都唔錯架
去到果度個個都係為搞野~同lift上去你眼望我眼:smile_30:
會唔會望望下 入埋同一間房群咖

引用:
原帖由 dduckduck1220 於 2017-8-13 04:40 PM 發表 查看引用來源

買枝假9隨時可開餐
唔知收係邊呢  (哭

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-13 10:09 PM 發表 查看引用來源

唔知收係邊呢  (哭
收埋係一個有鎖嘅盒度,鎖匙得你自己有

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-13 10:09 PM 發表 查看引用來源

唔知收係邊呢  (哭
放你d唔會比屋企人搵o既地方啦
或者d你少用但唔會比人搵o既袋

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-13 10:08 PM 發表 查看引用來源

會唔會望望下 入埋同一間房群咖
難道樓主有呢個念頭?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆