上一頁下一頁
發新話題

係男朋友office 開餐

收藏  |  訂閱
206  18.2k

係男朋友office 開餐

小妹同男朋友一齊左大半年,佢好斯文,好錫我,但係我地冇乜扑野,學遊議員講,香港真係冇乜地方。
不過前牌就發現左個唔錯嘅地方,就係佢office。
星期日正常office 都唔開,個日咁啱同佢係附近行街,佢醒起有野俾我但係漏左係office,就帶我上去拎。
拎完臨走個陣,男朋友突然從後攬住我,問我就咁除我條褲插我好唔好,我都有啲怕羞,點點頭示意就算 >///<
同層有間兒童機構,走廊不時都有腳步聲,男朋友就突登帶我係近門口嘅枱,叫我趴係上面。佢好快手除左我同佢條褲,一開始仲特登唔入太深,等有人行過先入晒去,搞到我想叫又唔叫得大聲。後插左陣仲抱我上枱,面向番佢,一邊插一邊捽豆豆,好快就搞到我嚟左,佢就再插左陣先射。可能男朋友見我地唔係同步嚟,佢射完都用指插加捽豆豆幫我嚟多次先走。

p.s. 個次距離而家都成兩個月,小妹兩個月冇俾人插過,係U 又冇地方野戰,日日係lab 到自己嚟,好慘呀 T^T

Office我都試過, 有主場有作客XD

你地點解唔試下野戰/爆房呢?

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-11 04:36 PM 發表 查看引用來源
小妹同男朋友一齊左大半年,佢好斯文,好錫我,但係我地冇乜扑野,學遊議員講,香港真係冇乜地方。
不過前牌就發現左個唔錯嘅地方,就係佢office。
星期日正常office 都唔開,個日咁啱同佢係附近行街,佢醒起 ...
係度搵個ching幫手:smile_30:

爆房驚上落樓撞到人,咁就GG啦
野戰..試過差D係課室... 但係保安不定時check學生證,有風險

引用:
原帖由 麥昆 於 2017-8-11 04:42 PM 發表 查看引用來源

係度搵個ching幫手:smile_30:
都要有ching 肯同方便先得咖

唉..  男朋友又check得緊  好難約....

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-11 04:46 PM 發表 查看引用來源

你開聲一定排哂隊啦

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-11 04:46 PM 發表 查看引用來源

咁有無試過偷食先?

引用:
原帖由 kittylovesex123 於 2017-8-11 04:44 PM 發表 查看引用來源
爆房驚上落樓撞到人,咁就GG啦
野戰..試過差D係課室... 但係保安不定時check學生證,有風險
香港話大唔大, 話細唔細..邊有咁易撞到熟人
就算你番九龍塘, 都無人叫你要去九龍塘爆架嘛, 傻lol
定係撞到陌生人都會怕醜?XD

課室梗係唔好啦, 學校除左HALL都好危險
我意思係出面啊

引用:

我幾時都方便

Fuck ha ha 1314

引用:
原帖由 benng2012 於 2017-8-11 04:49 PM 發表 查看引用來源

咁有無試過偷食先?
想試咖
但係又唔敢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆