上得過嗎

收藏  |  訂閱
16  1.3k

上得過嗎

日日見有師兄滙報深圳打風問題 , 本人正打算和朋友後日上去正骨 ( 真係正骨) . 去吾去得過呢 . 要等到10月之後好似好耐 .

引用:
原帖由 上早 於 2009-7-27 03:39 AM 發表 查看引用來源
日日見有師兄滙報深圳打風問題 , 本人正打算和朋友後日上去正骨 ( 真係正骨) . 去吾去得過呢 . 要等到10月之後好似好耐 .
我星期六下午去咗水圍XX桃園~
大堂九成滿座~我同個FD兩丁位都無(孖)位坐...要排隊等位....:smile_o08:

星期日05:00左右到達向西月X灣~~~
大堂都好多人~~
諗住上房~點知無房~要等到06:15先有房~~

正骨唔駛驚啦~
真係要查都無法~~
:smile_o06:

回覆 1# 的帖子

正骨又好邪骨...機本上無得驚或怕呢! 怕或驚就唔好上去囉,就算你真係去正骨+無上太空習慣又咩野邪野都無做到.,無錯,就算ko查牌,當然火燒都燒唔到你喇,但你又敢唔敢保證ko做野時,係雖唔雖要向你地交袋/解six呢..........

go go go:smile_o13:

正 骨 都 驚, 咁 你 上 去 都 會 唔 開 心 .

正骨去馬啦:smile_38:

上得過~~~:smile_38:

正正經經按你驚乜姐

我7月4日 and 7月24日晚上和女朋友在深圳瑪蟻城正骨過夜都無預過 ko 查房呀...樓主可以考慮下呢間...
唔知其他網友有咩正骨場好介紹呢~~

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-7-27 03:45 AM 發表 查看引用來源

我星期六下午去咗水圍XX桃園~
大堂九成滿座~我同個FD兩丁位都無(孖)位坐...要排隊等位....:smile_o08:

星期日05:00左右到達向西月X灣~~~
大堂都好多人~~
諗住上房~點知無房~要等到06:15先有房~~
正骨唔駛驚啦~
真係要查都無法~~

...
最多排隊[等痾尿]之嘛

前往最後回覆