上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.3k

引用:
原帖由 搵工的人 於 2017-2-5 09:25 PM 發表 查看引用來源

C子王提過,買波係投資,唔係投機。我41分鐘買,7.5 大有1.71賠,就買左
唔得閒跟到咁貼
再者如你所講投資100場有60場中已是投資 ,我完全明白 。但你講41分鐘買有1.71賠關投資機咩事? 証明你好叻仔?

引用:
原帖由 搵工的人 於 2017-2-5 09:25 PM 發表 查看引用來源

C子王提過,買波係投資,唔係投機。我41分鐘買,7.5 大有1.71賠,就買左
人地睇盤買 同你即場唔同

引用:
原帖由 Attak 於 2017-2-5 10:17 PM 發表 查看引用來源

唔得閒跟到咁貼
再者如你所講投資100場有60場中已是投資 ,我完全明白 。但你講41分鐘買有1.71賠關投資機咩事? 証明你好叻仔?
冷靜 任何冇正期望值既項目 都係長賭必輸 基於呢個原則下 我只會買正期望值既項目做長線投資 至於如何找正期望值項目已重覆多次了....

即場投注都有機會搵到投資機會 仍以大世界為基礎搵馬會錯盤落注 至於我買左角大 半場得一角你追大 並不會有正期望值...ok?

引用:
原帖由 bubu32 於 2017-2-5 10:20 PM 發表 查看引用來源

人地睇盤買 同你即場唔同
完全唔係,我遲左買,到做完野,已開左場41分鐘,引起大家誤會,對唔住

引用:
原帖由 搵工的人 於 2017-2-5 10:22 PM 發表 查看引用來源

完全唔係,我遲左買,到做完野,已開左場41分鐘,引起大家誤會,對唔住
沒事沒事 大家不要太認真 敏感

引用:
原帖由 lion449 於 2017-2-5 10:20 PM 發表 查看引用來源

冷靜 任何冇正期望值既項目 都係長賭必輸 基於呢個原則下 我只會買正期望值既項目做長線投資 至於如何找正期望值項目已重覆多次了....
明白了,完美正投資講解,謝獅兄

引用:
原帖由 lion449 於 2017-2-5 10:20 PM 發表 查看引用來源

不好意思 只是討論 在上半場只有1球角球 雖然以往賽事也有試過上半0下半場入3球
但我寧願平注繼續下一場 所以在我見到6.5大時無加注 而正期望值我會扒文研究 謝謝獅兄

引用:
原帖由 Attak 於 2017-2-5 10:32 PM 發表 查看引用來源

不好意思 只是討論 在上半場只有1球角球 雖然以往賽事也有試過上半0下半場入3球
但我寧願平注繼續下一場 所以在我見到6.5大時無加注 而正期望值我會扒文研究 謝謝獅兄
唔明隨便問 盡量解答:071:

其實各位都好清楚 贏錢的只有開賭既莊家 輸錢既都係捉路 注碼法 信運氣既賭仔 莊家掌握住正回報既方法 而賭仔在負回報遊戲下苟延殘喘 真係做人定做狗?自己決定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆