上一頁下一頁
發新話題

大家好~新黎新豬肉, 同大家分享下啦~! (DEL左相=P)

收藏  |  訂閱
115  13.6k

哈哈....笑話黎嫁@@@~~~~~~~:smile_30: :smile_30:

你阿哥果陣破處= =?

小弟18歲仔都頂到20分鐘啦= =  (仍需訓練...)

引用:
原帖由 ki8888 於 2008-11-8 11:37 PM 發表 查看引用來源
你阿哥果陣破處= =?

小弟18歲仔都頂到20分鐘啦= =  (仍需訓練...)
我呀哥唔係處..:smile_19:
我都唔知佢咩事 自問我個FD都OK...

引用:
原帖由 拉屎嘉 於 2008-11-8 11:35 PM 發表 查看引用來源
哈哈....笑話黎嫁@@@~~~~~~~:smile_30: :smile_30:
一半一半啦~ 但係我係隔離真係好難頂...

引用:
原帖由 =水塘糖= 於 2008-11-8 11:44 PM 發表 查看引用來源

一半一半啦~ 但係我係隔離真係好難頂...
呢一點我都明-,-好在你係女人姐,係男人一定衝左埋去3p啦~~~~:smile_30:

支持下先~~~~下次忍唔到我搵下我同你傾計.....哈哈

引用:
原帖由 =水塘糖= 於 2008-11-8 09:26 PM 發表 查看引用來源
就黎出門口出返個POST先~ 見到呢度都有唔少色中餓狼
呢件事其實唔關我事, 因為我唔係主角, 都成年前既事LUU~

話說一年前我有個女仔FD返左黎香港過X'MAS, 我同佢都OK FD, 而且佢個人好玩得, 所以係短短一個 ...
"佢同我講返情願自己DIY搞掂好過
因為個晚我呀哥入左都唔夠3分鐘就出左..................:smile_19: "
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

好正呀, 多謝你的故事

我碌野好粗, 幾時撚化下我
:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 pan323 於 2008-11-8 11:27 PM 發表 查看引用來源
點解又係你...我基本上好少嚟呢版
一嚟又見到你...真係同你
講返尋晚, 典左成個鐘都訓唔著...:smile_42:
最尾等到7點幾老婆起身執返濟先訓到
哈哈~ 同你有緣呀嘛~
係唔係黎引版黎上癮呀?

樓主-,-好悶呀.....傾下計好嗎~~~~~~~~:smile_13:

:smile_30:  你哥哥有野食
都唔緊要啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆