上一頁下一頁
發新話題

大家好~新黎新豬肉, 同大家分享下啦~! (DEL左相=P)

收藏  |  訂閱
115  13.6k

引用:
原帖由 =水塘糖= 於 2008-11-8 20:01 發表 查看引用來源

咁又唔會咁易既...下面有彈性架嘛~
真係怕鬆未做多D緊陰運動囉~~:smile_46:
即係你都有做 ..   真係乖. ... 為自己又為人..

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-8 08:04 PM 發表 查看引用來源

即係你都有做 ..   真係乖. ... 為自己又為人..
唉~ 因為我未身唔係細細粒, 所以無香港細細粒個D咁窄:') :')
所以未做囉...

引用:
原帖由 小乳點 於 2008-11-8 08:03 PM 發表 查看引用來源
有D咩緊陰運動嫁
即係O係你唔急尿既時候做忍尿既動作
一日十次一次10秒~

回覆 46# 的帖子

希望樓主多出報告

引用:
原帖由 下下沙 於 2008-11-8 08:09 PM 發表 查看引用來源
希望樓主多出報告
多謝支持~
過多一陣我就會出POST~

題外話:點解我個POST後面有個手指公既????

引用:
原帖由 =水塘糖= 於 2008-11-8 08:08 PM 發表 查看引用來源

即係O係你唔急尿既時候做忍尿既動作
一日十次一次10秒~
嘩~甘味好辛苦?

引用:
原帖由 小乳點 於 2008-11-8 08:11 PM 發表 查看引用來源

嘩~甘味好辛苦?
都唔會架, 你睇電視都可以做架, 又唔洗熱身又唔洗整張YOGA "箭"

哈~
甘一定要請教你喇

=水塘糖記事本 PART 2 =

就黎出門口出返個POST先~ 見到呢度都有唔少色中餓狼
呢件事其實唔關我事, 因為我唔係主角, 都成年前既事LUU~

話說一年前我有個女仔FD返左黎香港過X'MAS, 我同佢都OK FD, 而且佢個人好玩得, 所以係短短一個月我地已經好熟啦
佢係香港無屋企人, 好多時我都去酒店同佢訓, 個度有兩張床~
岩岩我呀哥又返左黎香港過X'MAS, 就順勢同個女仔FD出黎一齊玩囉~
出左黎玩幾晚, 就睇得出我呀哥對佢起啖, 而且我個女仔FD都想玩下我呀哥
因為我呀哥成日牙刷刷話自己性能力好勁又溝好多女咁, 我個FD就想撚化下佢

係過去既幾晚, 睇住佢兩個係咁互相挑逗對方真係好想笑~
個女仔FD又借D E"SO"我呀哥既小DEE DEE, 呀哥扮哂同佢講野又後"LAM"佢耳仔
後尾我, 呀哥重有個女仔FD都飲到升左天
就係個晚, 我同我呀哥跟左佢返酒店...

我都即刻好識做, 一入到房就飛噗去其中一張床度扮死, 等佢地自由發揮囉~~:smile_46:
都唔洗5分鐘佢地就識左燈, 做佢地應該做既野
但係佢地無留意張床隔離就係WINDOW, 背哂光! 我睇得一清二楚囉~
一開波我呀哥就忍唔住除哂佢D衫, 又錫又LIE, 我個FD就一路忍住唔出聲
只係聽到佢係度"悲嗚", 又咬住張被...我呀哥睇到佢咁既樣就更加落力
開始用手指進攻佢小妹妹, 一出一入咁,
我係隔離床都聽到佢D水多到比我呀哥D手指玩到"FLAK FLAK"聲
最後我個FD都忍唔住叫左幾聲, 聽到我個心都"LOR LOR LUIN"...
岩岩開始佢地都有就住就住因為驚我聽到
但係後尾就愈玩愈大聲.. 重拍拍聲TIM...
都無諗到我真係未訓係度睇住佢地真人SHOW..:smile_24:

後尾佢地好快咁完左事, 呀哥一走我就即刻彈起身
望住我個FD賤笑, 佢都話一早知我扮訓喎
之後問返佢覺得我呀哥技術點樣? 係唔係真係好似佢吹水咁勁??
佢同我講返情願自己DIY搞掂好過
因為個晚我呀哥入左都唔夠3分鐘就出左..................:smile_19:

聽到即刻忍唔住笑左出黎, 呀哥~ 對唔住呀~~:smile_15:

P.S. 希望大家鐘意啦, 如果唔鐘意既我一陣同男朋友上大陸DUP完骨整個報告比大家知:smile_04:

哈哈~~~i like your post ar~~
funny!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆