上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.3k

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:57 AM 發表 查看引用來源

我都想知道個原理 等我開下眼界!
照返個套路應該係要PM佢,之後佢就會話收返你程式費:071:

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-1-19 11:59 AM 發表 查看引用來源
贏梗都只係十萬:ub_laugh_money:連贏4鋪都翻本有突啦!抵,真係抵。但可唔可以試下條式先買呀?
係囉,有無得試下先買呀?:071:

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-1-19 11:59 AM 發表 查看引用來源
贏梗都只係十萬:ub_laugh_money:連贏4鋪都翻本有突啦!抵,真係抵。但可唔可以試下條式先買呀?
我幾時有話贏梗啦?就算幾多連勝我都係平注玩,最多小注咁推上去

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:57 AM 發表 查看引用來源

我都想知道個原理 等我開下眼界!
data mining

程式已經10幾連勝,我敢買,幾$:135::135::135:

係,不過係程式黎講只係機率,因為每場賽事都唔同,程式已經10幾連勝,不過我自己都唔敢買,有幾場無買都贏左開得出,依家等輸一場先再玩 [/quote]

贏梗?我推 $500000

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 12:02 PM 發表 查看引用來源我幾時有話贏梗啦?就算幾多連勝我都係平注玩,最多小注咁推上去
無贏硬,但要十萬,你咪贏硬囉。

好似無乜人信我咁,我短期會係呢個討論區出心水,我會出去開post,大家每場平注跟,無錢贏既話我退出

其實我賭左咁多年 贏得咁少 應該係我個方法有問題 所以做唔到100%勝率 bet king兄你套程式幾錢?我買.....

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-1-19 12:05 PM 發表 查看引用來源
無贏硬,但要十萬,你咪贏硬囉。
比左十萬,係你嬴硬之前,佢咪已經嬴硬囉:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆