上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.3k

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-1-19 11:51 AM 發表 查看引用來源
可能師兄出於善意嘅,只係未送佛送到西遮,我仲等緊佢條程式。
咁我想睇下師兄個程式係咪真係咁西利 希望師兄可好似獅兄咁無私的奉獻:131::131:

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:50 AM 發表 查看引用來源

所以我每日限住自己賭,程式每日都只會出最大機會既一場,有時手痕會自己玩下,你可以試下限住自己賭,搵有信心1-2場賭,可能一個月已經唔同
弓喜你bet兄 你留言夠多 已經由新手升級做猿人嗌 加油!:096:

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:52 AM 發表 查看引用來源

我已經玩左幾年啦,就甘都係連輸4場,程式會不斷改良,依家程式都未試過連輸4場,就算輸左,下場又連勝開始
so far 我見賭波講得用程式既
10個有9個都係賣料:071:
不如直接D
幾錢一個月?

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:52 AM 發表 查看引用來源

迷信的人 普遍都學歷不高 智商平庸 而呢類人屬於大部分 係社會結構既根基......
係,不過係程式黎講只係機率,因為每場賽事都唔同,程式已經10幾連勝,不過我自己都唔敢買,有幾場無買都贏左開得出,依家等輸一場先再玩

引用:
原帖由 stanmowmow 於 2017-1-19 11:51 AM 發表 查看引用來源
支持獅兄😂😂👍👍
謝撐!

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-1-19 11:51 AM 發表 查看引用來源
可能師兄出於善意嘅,只係未送佛送到西遮,我仲等緊佢條程式。
我都等學野!待

引用:
原帖由 YipKooShinG 於 2017-1-19 11:54 AM 發表 查看引用來源咁我想睇下師兄個程式係咪真係咁西利 希望師兄可好似獅兄咁無私的奉獻:131::131:
係,但贏梗嘅嘢應該要付出代價先可以得到囉,我估遮,希望唔好連中啦!

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:55 AM 發表 查看引用來源

係,不過係程式黎講只係機率,因為每場賽事都唔同,程式已經10幾連勝,不過我自己都唔敢買,有幾場無買都贏左開得出,依家等輸一場先再玩
我都想知道個原理 等我開下眼界!

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-19 11:55 AM 發表 查看引用來源

so far 我見賭波講得用程式既
10個有9個都係賣料:071:
不如直接D
幾錢一個月?
你記性有d差,10萬一個月你要唔要呀,唔包data base架:096:,出面賣程式賣料全部都係垃圾,用excel,你自己都整到出黎計啦

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:57 AM 發表 查看引用來源你記性有d差,10萬一個月你要唔要呀,唔包data base架:096:,出面賣程式賣料全部都係垃圾,用excel,你自己都整到出黎計啦
贏梗都只係十萬:ub_laugh_money:連贏4鋪都翻本有突啦!抵,真係抵。但可唔可以試下條式先買呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆