上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.3k

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:29 AM 發表 查看引用來源

計一段短時間既勝率 係毫無意義既事 好簡單 請問你出世到而家 贏定輸?千萬唔好連自己都呃埋:096:
我已經話長期,短期就算唔識賭波都可以做出連勝

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:31 AM 發表 查看引用來源

成功感呢三個字 又係害死人 好多人都因為呢三隻字沉迷賭博 用賭博黎搵成功感代價太大:007:
岩,好多人以為自己識睇盤買波連勝幾場有運的連贏10幾20場,到最後其實都係輸因為由一開始佢已經錯左

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:29 AM 發表 查看引用來源

賭檻?假如係咁輸會唔會為左幾十幾百而用幾十萬咁賭呢?你依家睇返還率只係好表面,你應該再研究深入些:097:
其實我可以大膽講一句 對賭博既智識同研究 我都可以開班:096:但賭仔係一種好得意既動物 贏既時候流浪漢都係賭神 輸果陣就專家當垃圾:096:

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:31 AM 發表 查看引用來源我已經話長期,短期就算唔識賭波都可以做出連勝
連勝係指2場定20場?

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:31 AM 發表 查看引用來源

我已經話長期,短期就算唔識賭波都可以做出連勝
多謝你 可以令大家有話題討論!:036:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:31 AM 發表 查看引用來源

成功感呢三個字 又係害死人 好多人都因為呢三隻字沉迷賭博 用賭博黎搵成功感代價太大:007:
我PM左你獅兄,感謝解答:014:

講真,成功感可以從好多其他地方搵到

買波其實係睇你想穩定咁搵錢定刺激咁減壓,哈哈

出面買波成功既例子有好多,問題係可唔可以做到人地咁規律已經係一大難題

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:36 AM 發表 查看引用來源多謝你 可以令大家有話題討論!:036:
係,都靜左好耐,有嘢學真係好。:071:

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-1-19 11:35 AM 發表 查看引用來源
連勝係指2場定20場?
我有朋友唔識睇盤唔識研究,但佢有運曾經連贏20幾場

贏既時候流浪漢都係(賭神)   輸果陣就專家當垃圾:096:

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:33 AM 發表 查看引用來源

岩,好多人以為自己識睇盤買波連勝幾場有運的連贏10幾20場,到最後其實都係輸因為由一開始佢已經錯左
個人認為 如果買左蝕水野贏 我情願唔贏 買左賺水野輸 我情願輸 一切以數字為依歸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆