上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.3k

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-19 11:15 AM 發表 查看引用來源

好多人就靜係識睇短期勝率

btw 獅兄會唔會覆PM? 我有d問題想問
可以呀.....覆

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:06 AM 發表 查看引用來源我用程式計入球大細架,如果你數學勁,其實可以玩入球大細
可以分享下點計嘛?

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:11 AM 發表 查看引用來源

我意思係你依家個方法勝率唔會高,應該研究用其他贏錢
其實研究如何贏錢呢個課題 我研究左幾十年啦:071:可以肯定一點 捉路刨往績注碼法賭檻都一定輸 唯有信數學先會贏:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:24 AM 發表 查看引用來源

我從來唔追求勝率 我只信大數法則去到最後會俾個合理結果俾我 勝率基本係一種迷思 ....
我當你最後有贏錢,但係其實可以贏更多,賭波唔係為贏錢為咩?當然自己研究出來贏左既會更有成功感

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:27 AM 發表 查看引用來源

我當你最後有贏錢,但係其實可以贏更多,賭波唔係為贏錢為咩?當然自己研究出來贏左既會更有成功感
老老實實,幾錢一個月會費?:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:27 AM 發表 查看引用來源

其實研究如何贏錢呢個課題 我研究左幾十年啦:071:可以肯定一點 捉路刨往績注碼法賭檻都一定輸 唯有信數學先會贏:071:
賭檻?假如係咁輸會唔會為左幾十幾百而用幾十萬咁賭呢?你依家睇返還率只係好表面,你應該再研究深入些:097:

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:17 AM 發表 查看引用來源

好咁獅子兄長期命中率幾多呢?你有無統率過出幾中幾呢
計一段短時間既勝率 係毫無意義既事 好簡單 請問你出世到而家 贏定輸?千萬唔好連自己都呃埋:096:

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-19 11:28 AM 發表 查看引用來源

老老實實,幾錢一個月會費?:071:
十萬入唔入?:014:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-19 11:29 AM 發表 查看引用來源

計一段短時間既勝率 係毫無意義既事 好簡單 請問你出世到而家 贏定輸?千萬唔好連自己都呃埋:096:
出世到依家:096:
我由出世果刻已經輸左,因為唔係李家誠個仔

引用:
原帖由 bet_king 於 2017-1-19 11:27 AM 發表 查看引用來源

成功感呢三個字 又係害死人 好多人都因為呢三隻字沉迷賭博 用賭博黎搵成功感代價太大:007:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆