上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.6k

引用:
原帖由 feifei2468 於 2018-4-29 11:08 PM 發表 查看引用來源
[attach]11653059[/attach]
恐怕要fei兄你失望了:096::071:

引用:
原帖由 feifei2468 於 2018-4-29 11:08 PM 發表 查看引用來源
[attach]11653059[/attach]
輸錢唔會死人,唔識節制先係死人元兇,哩位師兄用錯詞語,應該要進修吓先;)
我哩個月都係輸錢,但係仲未死得:071::071:

引用:
原帖由 simptrix69 於 2018-4-29 11:14 PM 發表 查看引用來源

輸錢唔會死人,唔識節制先係死人元兇,哩位師兄用錯詞語,應該要進修吓先;)
我哩個月都係輸錢,但係仲未死得:071::071:
不能認同更多:036:唔識節制先係元凶

只有輸死d人先咁做:096:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-29 11:10 PM 發表 查看引用來源

多謝支持 好可惜咁多年仲未輸死 資金仲月來月增長:096:
獅兄贏輸都係面果浸,我諗你只會俾自已d錢砸死:071::071::071:

引用:
原帖由 manw0ng 於 2018-4-29 11:17 PM 發表 查看引用來源
佢可能想搵同路人 可惜搵錯對象:071::036:

引用:
原帖由 manw0ng 於 2018-4-29 11:17 PM 發表 查看引用來源
:096::096:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-29 11:18 PM 發表 查看引用來源

應該係,除非唔係:036::036::036:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-29 11:18 PM 發表 查看引用來源

比佢平衡下心理

致:親愛的fei兄
fei兄對小弟成見咁深 閣下應該任職馬會盤手 返工經常恰眼訓俾小弟買到荀盤而遭上司責罵 🦁對閣下遭遇深表同情並于以慰問 但閣下如果唔改善工作態度 懶於轉盤 🦁仍會瘋狂毫無保留攻擊荀盤以求兩餐 希望🦁行為不會帶來fei兄你太多麻煩😁最後祝閣下工作順利 身體健康🤗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆