上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.6k

引用:
原帖由 Nic_ 於 2018-4-25 12:03 AM 發表 查看引用來源

感謝🙏🏻已儲存 但我記憶中 好似睇盤教學有啲唔同🤔
有咩唔同?歡迎發問:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-25 12:04 AM 發表 查看引用來源

太耐了 我都唔記得 因為有段時間我學到平桶水走去自己試 結果失敗了 可能係之前界面唔同左掛😂

引用:
原帖由 Nic_ 於 2018-4-25 12:05 AM 發表 查看引用來源

太耐了 我都唔記得 因為有段時間我學到平桶水走去自己試 結果失敗了 可能係之前界面唔同左掛😂
如果買到賺水盤 將本金分散長買 長線計理應唔輸甚至有微利:071:

近排我都玩大左好多 負擔重左 想搵返啲油水 但結果都係連本都無埋 因為我一直有追蹤獅兄 見今日大家講多2句 入黎加把口😂

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-25 12:04 AM 發表 查看引用來源

我記得之前果個教學真係複雜好多😂😂呢個post易明左咁多既

引用:
原帖由 Nic_ 於 2018-4-25 12:07 AM 發表 查看引用來源
近排我都玩大左好多 負擔重左 想搵返啲油水 但結果都係連本都無埋 因為我一直有追蹤獅兄 見今日大家講多2句 入黎加把口😂
戒賭乜都解決晒 唔好因爲身邊有朋友賭 自己就要賭埋一份!再賭又會輸 輸左又唔服 唔服再去借 借完又再輸 攪到神憎鬼厭 為乜呢?

引用:
原帖由 Nic_ 於 2018-4-25 12:14 AM 發表 查看引用來源

我記得之前果個教學真係複雜好多😂😂呢個post易明左咁多既
咁咪好 你之前睇果個可能係舊版 我又唔係文化人 我只係一個賭仔 所以寫野都係辭不達意:096:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-25 12:17 AM 發表 查看引用來源

戒賭乜都解決晒 唔好因爲身邊有朋友賭 自己就要賭埋一份!再賭又會輸 輸左又唔服 唔服再去借 借完又再輸 攪到神憎鬼厭 為乜呢?
我好細個出黎第一份已經比人教我賭😂唔覺唔覺都玩左十幾年 要發一早發左 我發覺戒唔難 我試過2年完全唔賭 戶口都取消左 但結果都係會玩返 依家我反而覺得要學識控制注碼同知道自己點解要下注重要啲

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-25 12:19 AM 發表 查看引用來源

咁咪好 你之前睇果個可能係舊版 我又唔係文化人 我只係一個賭仔 所以寫野都係辭不達意:096:
唔係丫 我一睇就明 之前果個計莊家抽水果part都好亂😂😂😂

引用:
原帖由 Nic_ 於 2018-4-25 12:24 AM 發表 查看引用來源

唔係丫 我一睇就明 之前果個計莊家抽水果part都好亂😂😂😂
可能寫得太複雜 理應由淺入深 但道理始終如一 就係只賭 機會率x賠率 大於1既賭博項目:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆