上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.6k

我好似係2014年世界杯 上香討開左個post識多左好多人 咁又四年啦

引用:
原帖由 kjfijk 於 2018-4-24 11:49 PM 發表 查看引用來源
獅兄仲有冇必技未出:014:
識既
都講晒 無保留:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-24 11:49 PM 發表 查看引用來源

小玩無妨 記得要節制 要認輸 因為賭波本身係娛樂 娛樂就要俾娛樂費
學緊忍手中⋯⋯忍耐是一種學問
我平注。但有時多手推幾口⋯

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-24 11:51 PM 發表 查看引用來源

識既
都講晒 無保留:071:
我搵唔返之前既教學:043:

引用:
原帖由 Nic_ 於 2018-4-24 11:49 PM 發表 查看引用來源
我係馬仔朱啲波數😂我場場都跟獅兄 但平注唔到😂😂同埋近年馬仔真係難玩 跑黎跑去都係果幾隻
馬仔成日都係落飛馬佔優 而家我都唔識 亦唔會刨馬 直接跟落飛綠格賭馬算:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-24 11:52 PM 發表 查看引用來源

馬仔成日都係落飛馬佔優 而家我都唔識 亦唔會刨馬 直接跟落飛綠格賭馬算:071:
幕後有本就當然可以 有時我玩一千幾百就跟唔到 所以依家都只可以臨場參考獅兄幾隻加一兩注

引用:
原帖由 nicholaswebsite 於 2018-4-24 11:51 PM 發表 查看引用來源

學緊忍手中⋯⋯忍耐是一種學問
我平注。但有時多手推幾口⋯
完全認同 忍耐真係好重要
忍耐唔到啖火 會殺人
忍耐唔到貪念 會爛賭
做人始終需要忍耐

引用:
原帖由 Nic_ 於 2018-4-24 11:54 PM 發表 查看引用來源

幕後有本就當然可以 有時我玩一千幾百就跟唔到 所以依家都只可以臨場參考獅兄幾隻加一兩注
人地賭馬集團 只會月贏月多 賭徒們無力贏 本金只會月來月少 財富轉移 恆久定律:073:

引用:
原帖由 Nic_ 於 2018-4-24 11:51 PM 發表 查看引用來源

我搵唔返之前既教學:043:
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=19143150&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share仲有留:014:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-4-24 11:57 PM 發表 查看引用來源

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=19143150&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share仲有留:014:
感謝🙏🏻已儲存 但我記憶中 好似睇盤教學有啲唔同🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆