上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.6k

引用:
原帖由 肥matt 於 2018-1-8 10:32 AM 發表 查看引用來源

咁全中係咪都係8遇1:071:
當然:071:機會率呢樣嘢 根本就係我地生活既一部分 保險公司都係靠機會率 統計學 計算保費

引用:
原帖由 肥matt 於 2018-1-8 09:49 AM 發表 查看引用來源

要咸濕,唔肯帶套,又要怕愛滋,咁撚矛盾,哩埋打飛支咪晚晚安心瞓到自然醒囉。:071:
正到哩:096::096::096:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-1-8 10:34 AM 發表 查看引用來源

當然:071:機會率呢樣嘢 根本就係我地生活既一部分 保險公司都係靠機會率 統計學 計算保費
數口精真係無蝕:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2018-1-8 10:29 AM 發表 查看引用來源
食得咸魚抵得渴 賭錢一定有上落:071:
原來正職係詩人,兼職係賭客:071::071::071:

獅兄。以你地高手既經驗想請教下
小弟留意到月初到依定連續6日下盤。如果今晚繼續插下盤博唔博得過:071::071::071:

引用:
原帖由 nicholaswebsite 於 2018-1-8 10:53 AM 發表 查看引用來源
獅兄。以你地高手既經驗想請教下
小弟留意到月初到依定連續6日下盤。如果今晚繼續插下盤博唔博得過:071::071::071:
根據獅王不賭是贏寶典記載,上一局同下一局係無必然關係,盤路嘅嘢是要來俾賭仔自欺欺人的。:071:

引用:
原帖由 simptrix69 於 2018-1-8 10:38 AM 發表 查看引用來源

原來正職係詩人,兼職係賭客:071::071::071:
咁都得:096:

引用:
原帖由 肥matt 於 2018-1-8 11:00 AM 發表 查看引用來源

根據獅王不賭是贏寶典記載,上一局同下一局係無必然關係,盤路嘅嘢是要來俾賭仔自欺欺人的。:071:
原來如此。咁即係無路捉。嗯 等我再諗諗先。感謝🙏

所謂路 其實係人既偏見 等於入賭場 你會成日見到人贏錢 點解?因為你選擇性搵人多好路贏錢既賭檯睇 而對輸到頭耷耷眼濕濕視而不見 呢隻就係偏見:096:又等於賭波版 好多人只貼事後贏錢飛 都會誤導左你以為好易贏 其實賭波根本個個都輸到頭暈眼花:071:

其實個個都以為自己係賭神:071:
我都好多事後飛。有咩用戶口數字未拎出黎都係假

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆