上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.6k

引用:
原帖由 lion449 於 2018-1-4 08:57 PM 發表 查看引用來源

賭左四年 冇刻意去統計 但應該有微利 :005:
可能獅兄你指微利已經好多

我用較高風險方式。如波旦同過關
但不穩定性高。 測盤時間較長
因為有時輕率咁
睇完初盤往積落就gg

所以我會全局睇。 睇完可能都唔買:ub_question::ub_question::ub_question:

小賭怡情 過關考下眼光 中番餐飯都開心 :071:

引用:
原帖由 nicholaswebsite 於 2018-1-4 09:57 AM 發表 查看引用來源
我可能開個討論post
星期六日 一齊吹下水 娛樂下

見到師兄注碼唔細。睇黎好有信心
:uf16::uf16::uf16:
依個注碼對獅兄黎講屬於小數,記得獅兄講過依家買波只為同u 仔班兄弟交流:131:
獅兄馬仔注碼先勁!全部落飛都係獅兄打熱架:096:

引用:
原帖由 nicholaswebsite 於 2018-1-4 09:16 PM 發表 查看引用來源

可能獅兄你指微利已經好多

我用較高風險方式。如波旦同過關
但不穩定性高。 測盤時間較長
因為有時輕率咁
睇完初盤往積落就gg

所以我會全局睇。 睇完可能都唔買:ub_question::ub_question::ub_question: ...
波膽抽水30%以上 絕對賭唔贏:007:

引用:
原帖由 風城熾雪 於 2018-1-4 09:24 PM 發表 查看引用來源

依個注碼對獅兄黎講屬於小數,記得獅兄講過依家買波只為同u 仔班兄弟交流:131:
哇 落飛馬唔關我事呀:073:其實有睇365香港馬賠率都知邊隻馬落飛啦:096:

引用:
原帖由 風城熾雪 於 2018-1-4 09:24 PM 發表 查看引用來源

點都好。 風城兄。 獅兄。遲些再同你地大戶交流一下。 我將會開個新帖紀錄下。同試下其他唔同方式下注。  多謝你地珍貴既意見。
晚安!:045::045::045:

引用:
原帖由 nicholaswebsite 於 2018-1-4 09:37 PM 發表 查看引用來源

點都好。 風城兄。 獅兄。遲些再同你地大戶交流一下。 我將會開個新帖紀錄下。同試下其他唔同方式下注。  多謝你地珍貴既意見。
晚安!:045::045::045: ...
晚安!隨時歡迎

早盤 利昂 (0)  1.8 +6

1:1。和左。
但不緊要。 支持樓主。
相信長跟有利潤

想知道多一點
獅兄你地睇初盤的方式
初盤+X。是指升水就決定入貨?
還是有其他指標

星期五 我留意緊 意甲
基爾禾 對 烏甸尼斯
初盤由讓球》受讓。變化好大

可能因為主隊連敗 客隊連勝
加上主隊大量主力受傷

暫時想插主隊比較多。要想尾盤
都想問問一下獅兄意見:ub_question:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆