上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.5k

引用:
原帖由 lion449 於 2017-12-21 11:03 PM 發表 查看引用來源

堅係笑左:096:
:096::096::096:
而家d人太少去郊外,大蛇痾尿都唔知係咩
我係馬會普通會員,每日有個飯盒食,有衫着,夠錢買隻古董勞已經心足:036::036::036:

引用:
原帖由 simptrix69 於 2017-12-21 11:07 PM 發表 查看引用來源

:096::096::096:
而家d人太少去郊外,大蛇痾尿都唔知係咩
我係馬會普通會員,每日有個飯盒食,有衫着,夠錢買隻古董勞已經心足:036::036::036:
算啦 佢都係搵兩餐 放佢一馬:071:唔抽到佢盡:071:

係喎 早兩日入左場伊巴9.5大未貼 而家補番:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-12-21 10:55 PM 發表 查看引用來源

你都算理智 俾個like👍😁
我見佢 都係 想搵食 唔係 佢邊到出呢D宣傳廣告 我就跟住出 一段 賣料搵人幫親 既騙案新聞出泥

引用:
原帖由 搵工的人 於 2017-12-21 11:10 PM 發表 查看引用來源

我見佢 都係 想搵食 唔係 佢邊到出呢D宣傳廣告 我就跟住出 一段 賣料搵人幫親 既騙案新聞出泥
係 覺唔覺而家d廣告 都係軟sell 扮同輩 扮分享經歷 引人落疊

引用:
原帖由 lion449 於 2017-12-21 11:08 PM 發表 查看引用來源

算啦 佢都係搵兩餐 放佢一馬:071:唔抽到佢盡:071:
:071::071::071:
其實想d年輕人多d去吓郊外行吓,心曠神怡,做人都醒d:096::096:

引用:
原帖由 simptrix69 於 2017-12-21 11:13 PM 發表 查看引用來源

:071::071::071:
其實想d年輕人多d去吓郊外行吓,心曠神怡,做人都醒d:096::096:
應該啦:096:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-12-21 11:12 PM 發表 查看引用來源

係 覺唔覺而家d廣告 都係軟sell 扮同輩 扮分享經歷 引人落疊
係啊 (學晒 請人入行做外匯,地產既方法)之前 就搵條女 扮晒指路明燈 我之前 扮有興趣 話想試料先入會 條友 又話 D料 俾晒 外圍 唔可以咁做 唔可以咁做 我同佢講 唔可以咁做 你又賣料 C兄 你既教學 資料 我記得 你係 之前既Post 都有Link 放出 仲有無啊  我想重溫 睇多次

回覆 3348#  搵工的人 的帖子

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19143150

引用:
原帖由 搵工的人 於 2017-12-21 11:23 PM 發表 查看引用來源

係啊 (學晒 請人入行做外匯,地產既方法)之前 就搵條女 扮晒指路明燈 我之前 扮有興趣 話想試料先入會 條友 又話 D料 俾晒 外圍 唔可以咁做 唔可以咁做 我同佢講 唔可以咁做 你又賣料 C兄 你既教學 資料 我記得 你係  ...
依家好多行業 都令人慘不忍睹 財仔 美容 電信 金融 保險 都係:073:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆