上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.3k

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 09:32 PM 發表 查看引用來源

我終於都明明地啦:071::071::071:
其實個簡易法包含左好多智慧架 一d都唔簡易😄

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-4 09:34 PM 發表 查看引用來源

其實個簡易法包含左好多智慧架 一d都唔簡易😄
我理解為即係你係計緊每一次入貨,馬會高過大世界既盤
1.88又好
1.98又好
2.00都好
各自都買100 場的話就會係正數?
因為每次入貨既賠率都唔一樣
但係1000 場,2000 場甚至1萬場總會有重覆既1.88,長久買落
1.88 有54 場中就賺1.x % ev了?

哈哈我都唔知自己講緊乜添 ,唔知咁岩唔岩

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 09:40 PM 發表 查看引用來源

我理解為即係你係計緊每一次入貨,馬會高過大世界既盤
1.88又好
1.98又好
2.00都好
各自都買100 場的話就會係正數?
因為每次入貨既賠率都唔一樣
但係1000 場,2000 場甚至1萬場總會有重覆既1.88,長久買落
1.88 有 ...
正確 場數月多 月接近預期結果:036:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-4 10:13 PM 發表 查看引用來源

正確 場數月多 月接近預期結果:036:
可惜既係越黎越少以d漏洞:026:
唔知係咪因為過年同聖誕影響,少波買 = 馬會跟得再緊d = 搵唔到位入貨

唔知過埋以個星期會唔會好d

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-5 10:38 AM 發表 查看引用來源

可惜既係越黎越少以d漏洞:026:
唔知係咪因為過年同聖誕影響,少波買 = 馬會跟得再緊d = 搵唔到位入貨

唔知過埋以個星期會唔會好d
其實所有漏洞 都只會月收月緊以至消失 有時間可以留意下走地角球 時有荀野:005:

早 獅兄

引用:
原帖由 simon仔 於 2017-1-5 11:34 AM 發表 查看引用來源
早 獅兄
早 Simon

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-5 10:39 AM 發表 查看引用來源

其實所有漏洞 都只會月收月緊以至消失 有時間可以留意下走地角球 時有荀野:005:
可否講多少少,獅兄

引用:
原帖由 wonder222 於 2017-1-6 08:44 AM 發表 查看引用來源

可否講多少少,獅兄
走地角 馬會有時會錯得好厲害 但要有心機等...

轉左盤了
依家先覺得正常:D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆