上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.3k

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-4 12:55 PM 發表 查看引用來源

買1.7倍波 只要預期勝率高於(100/1.7=58.82%)便有利可圖 其實簡易法已經包含左呢樣野 下次有盤落可以再詳細解釋一下你聽:071:
謝獅兄,期待下次落盤既解釋:071:

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 12:56 PM 發表 查看引用來源

謝獅兄,期待下次落盤既解釋:071:
今晚有時間 俾個例子你 難得你咁有心問 大部分人都只想要一場必贏all in返身 而你要既係方法 你已經比其他人聰明好多啦!:005:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-4 12:58 PM 發表 查看引用來源

今晚有時間 俾個例子你 難得你咁有心問 大部分人都只想要一場必贏all in返身 而你要既係方法 你已經比其他人聰明好多啦!:005:
多謝你 因為我係想細水長流而唔係一鋪過,玩一鋪過其實有更多選擇:034:

主要我唔明既地方係,就算比你場場都可以買馬會高過大世界+10
但係如果賠率平均點都唔過2(即係+左10 都係得1.8x1.9x)
勝率又得一半既話,咪長買長輸?
唯一可以做既就一係調整勝率(例如準d去到7成左右),一係調整賠率(例如100 場中50場,但係中得既賠率都過2)
問題比較多:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-4 12:55 PM 發表 查看引用來源

點解鬼?:071:
隔左兩個盤位喎
馬會一樓好貼市架

引用:
原帖由 kusing 於 2017-1-4 02:02 PM 發表 查看引用來源

隔左兩個盤位喎
馬會一樓好貼市架
如果有留意大世界 周時一場波出4個盤口 只係賠率唔同姐 所以未算怪:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-4 02:35 PM 發表 查看引用來源

如果有留意大世界 周時一場波出4個盤口 只係賠率唔同姐 所以未算怪:071:
就係見金寶都只係開一個盤所以覺得鬼

轉左盤了
依家先覺得正常:D

附件

引用:
原帖由 kusing 於 2017-1-4 02:02 PM 發表 查看引用來源

隔左兩個盤位喎
馬會一樓好貼市架
馬會唔中意+1盤
可以走盤
白做

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 11:26 AM 發表 查看引用來源

點解會仍有利可圖?
sorry 我諗極都諗唔明
可唔可以用例子黎解釋下
長買1.7 倍唔係會輸咩? 除非勝率高過7成:028::028::028:
假設一場波 世界開平手盤 主1.8對客2.12 馬會開主1.88 客1.96計 馬會買主+8 簡易法計可買主 用高級法計 主勝率54% 客勝率46%
買主平均100場中54場 就算只有1.88倍計 1.88x0.54=101.52% 所以只要抵 唔到兩倍並唔係一個問題:036:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-4 09:27 PM 發表 查看引用來源

假設一場波 世界開平手盤 主1.8對客2.12 馬會開主1.88 客1.96計 馬會買主+8 簡易法計可買主 用高級法計 主勝率54% 客勝率46%
買主平均100場中54場 就算只有1.88倍計 1.88x0.54=101.52% 所以只要抵 唔到兩倍並唔係一 ...
我終於都明明地啦:071::071::071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆