上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.3k

引用:
原帖由 fighting5 於 2017-1-2 01:21 PM 發表 查看引用來源
角大抵買:071:
多謝 跟你入左:085:

獅兄午安,下午☕️時間

引用:
原帖由 fb5445956 於 2017-1-2 03:20 PM 發表 查看引用來源
獅兄午安,下午☕️時間
午安 我在美高梅now 有冇人黎搵下我?:071:

新人報到,一口氣爬左獅兄10個post, 由14年爬到16年, 獲益良多,希望而家先跟以個投資方法唔會太遲,最怕馬會請多左人手react得快左:043:以前日日睇盤覆盤勝率可能都係得6成幾,但係就累到死,尤其係5 6 日過百場賽事,希望跟左獅兄長線投資會經得起時間既考驗,通常凌晨開踢既場,係咪朝早就最有機會入靚價?唔知需唔需要長時間捕住呢?

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-3 09:26 PM 發表 查看引用來源
新人報到,一口氣爬左獅兄10個post, 由14年爬到16年, 獲益良多,希望而家先跟以個投資方法唔會太遲,最怕馬會請多左人手react得快左:043:以前日日睇盤覆盤勝率可能都係得6成幾,但係就累到死,尤其係5 6 日過百場賽事 ...
扒左十個鋪咁嚴重?多謝先 坦白而家馬會轉盤又貼又快 又要捱大上大落波幅 要投資成功不易 但當娛樂睇下盤亦無妨 個人就當娛樂為主啦:071:另外睇左我篇教學未?:071:

獅兄
我都覺得馬會宜家盤跟得好近
真係好難搵到好野

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-3 09:30 PM 發表 查看引用來源

扒左十個鋪咁嚴重?多謝先 坦白而家馬會轉盤又貼又快 又要捱大上大落波幅 要投資成功不易 但當娛樂睇下盤亦無妨 個人就當娛樂為主啦:071:另外睇左我篇教學未?:071:
睇左14 年果篇教學,應該就係果篇掛:071:問下獅兄,咁其實而家馬會反應咁快,以個長線投資方法仲work唔work呢? 純娛樂當然好,但我比較擔心既係已經無得再咁樣長線釣魚,或者一個星期先揾到1場買:043:

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-3 09:34 PM 發表 查看引用來源

睇左14 年果篇教學,應該就係果篇掛:071:問下獅兄,咁其實而家馬會反應咁快,以個長線投資方法仲work唔work呢? 純娛樂當然好,但我比較擔心既係已經無得再咁樣長線釣魚,或者一個星期先揾到1場買:043:
係架 你睇我以前一日都幾場 一個月賭過百場 而家一星期可能只有三兩場 真係有點心灰意冷:007:

呢篇教學

引用:
原帖由 lion449 於 2017-1-3 09:36 PM 發表 查看引用來源

係架 你睇我以前一日都幾場 一個月賭過百場 而家一星期可能只有三兩場 真係有點心灰意冷:007:
咁即係我太遲關注,已經錯過左黃金時期啦:006: 獅兄建唔建議我繼續用你既方法? 如果我想投資,並每個月浸利潤,抑或以個方法已經變為純娛樂了?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆