上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.5k

引用:
原帖由 lion449 於 2017-9-4 05:55 PM 發表 查看引用來源

識睇盤?老千:096:
:071:呢樣真係唔知 所以一直都好好奇

引用:
原帖由 kpchg4 於 2017-9-4 06:04 PM 發表 查看引用來源

又要睇變化, 咩排上誘下, 可能真係連贏幾場, 但多數無以為繼
係啊D人講到話引你買邊隊 回飛又仆直咁樣 真係好高深

引用:
原帖由 kty309 於 2017-9-4 06:23 PM 發表 查看引用來源

係啊D人講到話引你買邊隊 回飛又仆直咁樣 真係好高深
落飛唔一定贏 回飛都唔一定輸 係咁簡單就冇人輸錢啦:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-9-4 06:06 PM 發表 查看引用來源

任何數學以外 聲稱可以贏錢既方法 都係搵老襯!老千呢家野 你懂的:071:
獅兄 按你教學咁樣 如果馬會倍率同莊成本平手 咁樣買唔買得過?

引用:
原帖由 kty309 於 2017-9-4 06:25 PM 發表 查看引用來源

獅兄 按你教學咁樣 如果馬會倍率同莊成本平手 咁樣買唔買得過?
平手即係冇錢賺 買黎做乜:096:除非搏賺馬會積分:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-9-4 06:24 PM 發表 查看引用來源

落飛唔一定贏 回飛都唔一定輸 係咁簡單就冇人輸錢啦:071:
同意,開盤賠率衹係一個參考數字。獅兄不理其他,總之有著數就買。

引用:
原帖由 lion449 於 2017-9-4 06:24 PM 發表 查看引用來源

:071:呢句真 成日見個邊D人成日出POST話回飛落飛個D 咁易跟對路仲得了:032:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-9-4 06:26 PM 發表 查看引用來源

平手即係冇錢賺 買黎做乜:096:除非搏賺馬會積分:071:
明白:014: 自己做番一個統計先 明日訓醒睇尼日尼亞結果 :071:

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-9-4 06:27 PM 發表 查看引用來源

同意,開盤賠率衹係一個參考數字。獅兄不理其他,總之有著數就買。
嗯嗯 等於賭場一樣 賭場唔會理開緊好路定爛路 都一樣會接受賭客投注 因為賭場有數學上既優勢 根本唔怕賭客贏.....

引用:
原帖由 kty309 於 2017-9-4 06:30 PM 發表 查看引用來源

明白:014: 自己做番一個統計先 明日訓醒睇尼日尼亞結果 :071:
足球投注統計 冇一千幾百場數據都睇唔清個結果:073:如果尼日贏 就代表方法正確 輸又代表錯?事實係 做對了事 數學自會給你回報:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆