上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.5k

引用:
原帖由 lion449 於 2017-9-2 10:50 AM 發表 查看引用來源

是的 1.82+0.14即1.96
明白獅兄 :036: 咁大細波原理係咪都係跟呢個方法?

引用:
原帖由 lion449 於 2017-9-2 10:51 AM 發表 查看引用來源

金寶 bet66188.com
:cool:了解,試下睇下盤對對佢先:081:謝謝獅兄

獅兄 如果中途轉了盤的話 你的方程式係咪就唔岩用架啦?
如果馬會同出面個倍率差不多係咪都係唔可以用呢個方法架?

如果按高級計法 今日#38 係咪應該買芬蘭 0/+0.5 2.26
星期六 38[url=]芬蘭[0/+0.5] 對 冰島[0/-0.5][/url]03/09 00:00[url=]2.26[/url][url=]1.66[/url]

請獅兄指點一下:023:

引用:
原帖由 kty309 於 2017-9-2 06:42 PM 發表 查看引用來源
獅兄 如果中途轉了盤的話 你的方程式係咪就唔岩用架啦?
如果馬會同出面個倍率差不多係咪都係唔可以用呢個方法架?

如果按高級計法 今日#38 係咪應該買芬蘭 0/+0.5 2.26
星期六 38http://bet.hkjc.com/ContentSe ...
唔巧意思 而家先睇醒 其實好多時我買完馬會跟手都會轉盤啦 因為著數盤唔會永遠擺好唔轉盤 所以買荀盤時間性好重要 如果高級計法到價便可買:071:

明白

引用:
原帖由 lion449 於 2017-9-2 10:19 PM 發表 查看引用來源

唔巧意思 而家先睇醒 其實好多時我買完馬會跟手都會轉盤啦 因為著數盤唔會永遠擺好唔轉盤 所以買荀盤時間性好重要 如果高級計法到價便可買:071:
明白即睇即買:071: 今日用高級計法計應買芬蘭唔知岩唔岩

今天有冇心水獅兄

引用:
原帖由 塔城小貓 於 2017-9-3 11:58 AM 發表 查看引用來源
今天有冇心水獅兄
波未有 馬就有:071:

求教

尼日利亞[0/+0.5] 1.86 +5

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆