上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.4k

引用:
原帖由 820602 於 2017-8-2 08:06 PM 發表 查看引用來源
獅兄, 最近先拜讀你之前文章, 見原來你經歷咁多, 想求教當年你用左幾耐時間儲到本錢, 我依家都好似你當年咁(應該好多賭仔都係)負債, 想知你當初有無暫停賭搏存本錢定係用賭黎搵本錢, 見你話搵到漏洞(感覺你係用呢個方 ...
多謝提問 8兄 漏洞是可遇不可求 而且所有漏洞都會越收越緊直至消失 所以可以嘗試一下訓練自己獨立思考 觀察漏洞 就你情況 個人建議 先用最大努力還債以減低利息支出 即時戒賭 再儲蓄學投資 再賭負回報賭戲 只會更加泥足深陷 更加難回頭 共勉之

引用:
原帖由 lion449 於 2017-8-2 09:08 PM 發表 查看引用來源

多謝提問 8兄 漏洞是可遇不可求 而且所有漏洞都會越收越緊直至消失 所以可以嘗試一下訓練自己獨立思考 觀察漏洞 就你情況 個人建議 先用最大努力還債以減低利息支出 即時戒賭 再儲蓄學投資 再賭負回報賭戲 只會更加 ...
獅兄金石良言。

引用:
原帖由 lion449 於 2017-8-2 09:08 PM 發表 查看引用來源

多謝提問 8兄 漏洞是可遇不可求 而且所有漏洞都會越收越緊直至消失 所以可以嘗試一下訓練自己獨立思考 觀察漏洞 就你情況 個人建議 先用最大努力還債以減低利息支出 即時戒賭 再儲蓄學投資 再賭負回報賭戲 只會更加 ...
先多謝獅兄既回覆, 我都明白漏洞唔會長存, 但機會一定存在, 只係希望可以跟你學習一下, 可能我資質愚鈍, 但仍希望可以從你既經驗中等我學到野, 希望你有時間跟我詳談有關選擇, 分析等課題, 我希望學習方法

荷蘭女足 角大 9.5可考慮?

引用:
原帖由 風城熾雪 於 2017-8-1 09:00 PM 發表 查看引用來源
獅兄唔好只顧自己主場,理下u 仔班兄弟呀:025::041:
一定會啦 u仔先至係我主場:071:

入左燕豪芬2.5入球細:071:

引用:
原帖由 820602 於 2017-8-3 03:09 AM 發表 查看引用來源

先多謝獅兄既回覆, 我都明白漏洞唔會長存, 但機會一定存在, 只係希望可以跟你學習一下, 可能我資質愚鈍, 但仍希望可以從你既經驗中等我學到野, 希望你有時間跟我詳談有關選擇, 分析等課題, 我希望學習方法
隨時歡迎 祝早日脫離賭海:071:

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-8-2 10:48 PM 發表 查看引用來源

獅兄金石良言。
其實我係廢話連編:073:

回覆 2196#  lion449 的帖子
第一個支持XD

支持,不過要入左錢先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆