上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.4k

引用:
原帖由 king4787 於 2017-7-20 01:47 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄,超高命中率
獅兄講過:命中率係事後先知,我之所以咁講,係講俾一啲好鍾意講命中率、不敗率既人聽:025::025:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-7-20 01:34 PM 發表 查看引用來源

純粹錯覺 我昨晚後面買多幾場巴西 輸晒:096:
獅兄,買咗唔出就係你唔啱啦…
大家齊上齊落嘛:071::071:

引用:
原帖由 風城熾雪 於 2017-7-20 02:17 PM 發表 查看引用來源

獅兄講過:命中率係事後先知,我之所以咁講,係講俾一啲好鍾意講命中率、不敗率既人聽:025::025:
真知我心:096:

引用:
原帖由 風城熾雪 於 2017-7-20 02:19 PM 發表 查看引用來源

獅兄,買咗唔出就係你唔啱啦…
大家齊上齊落嘛:071::071:
坦白講 係我昨晚病到傻左 又太夜 所以冇貼到啫:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-7-20 02:21 PM 發表 查看引用來源

係必贏就好咯 個個唔洗做😂
由馬季開始 跟獅兄到而家 繼續支持💪🏼

其實要計 期望值 遠遠比命中率 有效

我就系跟到足,吾系拜仁果場多一個角球,7串1都俾我中埋!獅兄真系厲害!

引用:
原帖由 harryyippy5563 於 2017-7-20 02:28 PM 發表 查看引用來源
我就系跟到足,吾系拜仁果場多一個角球,7串1都俾我中埋!獅兄真系厲害!
我串左頭三場,差佢多一個角球!!:043::043:
之後瞓左,朝早跟左美國角細單頭贏番:122:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-7-20 02:21 PM 發表 查看引用來源

小心身體呀~我都好似頭重重咁,香港依排流感好勁:034:

引用:
原帖由 harryyippy5563 於 2017-7-20 02:28 PM 發表 查看引用來源
贏果陣個個都係英雄 平常心啦:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆