上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
4.3k  465.4k

引用:
原帖由 Attak 於 2017-3-15 03:36 PM 發表 查看引用來源

有錢平注1雞真猛料 :034:得閒小注玩下串就極禾味了
但現串,羊當然係和味,如豬既話,一豬,就兩注,更加和味,版主,教 我地係投資,唔係賭

引用:
原帖由 搵工的人 於 2017-3-15 03:51 PM 發表 查看引用來源

但現串,羊當然係和味,如豬既話,一豬,就兩注,更加和味,版主,教 我地係投資,唔係賭
賭 or 投資 是乎自己點衡量
這是個人注碼及策略

我只是純粹問問獅兄意見
無需介懷哈哈

對我而言 賭跟投資是同步

引用:
原帖由 Attak 於 2017-3-15 04:10 PM 發表 查看引用來源

賭 or 投資 是乎自己點衡量
這是個人注碼及策略

我只是純粹問問獅兄意見
無需介懷哈哈

對我而言 賭跟投資是同步
我當然 唔會介意啦,我只係將C兄,好多時既睇法講出,我之前,係用賭既心態泥買波,無論用咩策略,最後都會,死到仆街,好彩,C兄,一早就提醒我,所以,我仲未到死到仆街既地步,我亦都唔想你,死到仆街。  賭,既心態,係唔理機會率,只睇賠率。投資,係睇機會率。

引用:
原帖由 搵工的人 於 2017-3-15 04:58 PM 發表 查看引用來源

我當然 唔會介意啦,我只係將C兄,好多時既睇法講出,我之前,係用賭既心態泥買波,無論用咩策略,最後都會,死到仆街,好彩,C兄,一早就提醒我,所以,我仲未到死到仆街既地步,我亦都唔想你,死到仆街。  賭, ...
真是好好的提醒:025:

歡迎各位討論 今晚有時間 慢慢答大家問題

引用:
原帖由 搵工的人 於 2017-3-15 04:58 PM 發表 查看引用來源

我當然 唔會介意啦,我只係將C兄,好多時既睇法講出,我之前,係用賭既心態泥買波,無論用咩策略,最後都會,死到仆街,好彩,C兄,一早就提醒我,所以,我仲未到死到仆街既地步,我亦都唔想你,死到仆街。  賭, ...
多謝這個善意提醒, 各位師兄係度都是為了問馬會攞錢 我都係因為獅兄的投注心態而黎 我只是眼紅獅兄的1雞投注額已而 哈哈 有不同聲音才叫討論 只是覺得獅兄很多水命中率都很高 而我還在學習階段 所以有很多問題想尋找答案
機會率 值博率 返還率 命中率 球隊陣營 主場作客 往積 天氣 球証 教練因數 種種都有關連 只是想從獅兄身上偷師:071:
希望可以一起進步已己! 我也試過死到仆街 只想增強知識統計唔想再發生!

掛住打唔記得買馬:ub_cry:

引用:
原帖由 Attak 於 2017-3-15 07:23 PM 發表 查看引用來源

多謝這個善意提醒, 各位師兄係度都是為了問馬會攞錢 我都係因為獅兄的投注心態而黎 我只是眼紅獅兄的1雞投注額已而 哈哈 有不同聲音才叫討論 只是覺得獅兄很多水命中率都很高 而我還在學習階段 所以有很多 ...
偷獅?睇左我篇教學未先?:071:

引用:
原帖由 lion449 於 2017-3-15 07:24 PM 發表 查看引用來源

偷獅?睇左我篇教學未先?:071:
睇左個懶人法:071: 再讀下先

晚上好 入左曼城10.5角大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆