上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.0k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 12:26 PM 發表 查看引用來源

你老公遲D同你生完兩個然後走去札,你會覺得點?
我老公佢話佢唔肯扎(我地傾過啦),好大機會係我扎,生完順便做埋一次過,方便好多
男人準備生仔果期中出慣,點肯返轉頭帶返套

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 12:47 發表 查看引用來源
咁唔係個個男人都比佢中出架嘛:smile_45:
有性無愛 我唔得架:smile_15:
咁又係.唔中意.好難中出..
咁就快D搵個岩心水既人..
女仔有時都可以主動出擊

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 12:32 發表 查看引用來源

我自己本身既問題, 即使中出都好難中, 所以好多時都可以中出:smile_44:
同之前男朋友去旅行7日, 7日都無限中出架:smile_44:
有冇咁岩呀? 你應該係D咩咩多囊卵巢症? 都真係幾多女仔有喎...
咁樣仲大件事, 計都冇得計, 想有就冇, 唔想有就有.

我同老婆第一個都唔知用左幾多方法, 搞左幾多個回合...:smile_39:
到你想生我又可以分享心得...:smile_46:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 02:04 PM 發表 查看引用來源

有冇咁岩呀? 你應該係D咩咩多囊卵巢症? 都真係幾多女仔有喎...

我同老婆第一個都唔知用左幾多方法, 搞左幾多個回合...:smile_39:
到你想生我又可以分享心 ...
有心得就好share下
不過講開多囊卵巢症,其實1/4人有,真係好普通

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 02:04 PM 發表 查看引用來源

到你想生我又可以分享心 ...
Yes, POS:smile_13:不過Luckily 我得一邊有事:smile_13:
不過個時我有食停M藥, 因為個時去旅行會去浸溫泉同游水 所以有食停M藥 唔食就會過幾日黎返M
所以中出都唔會有事:smile_44:

隨緣啦, 除非第時個老公好想即刻有,  如果唔係 咪等自然受孕囉

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-20 01:00 PM 發表 查看引用來源

咁又係.唔中意.好難中出..
咁就快D搵個岩心水既人..
女仔有時都可以主動出擊
可能過埋今年先
我都唔急有, 只係我又一個人住, 有時難免寂寞得濟:smile_44:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 12:33 發表 查看引用來源

如果第時真係生左2個, 我唔會想個老公札,
自己計囉, 再唔係笠返個套囉, 總有辦法大家都舒服:smile_13:
你自己呢?札係咩心態?:smile_14:
真 . 無限中出。

http://babywt.pixnet.net/blog/po ... E%E7%AE%A1%E7%B5%90

http://mamaclub.com/learn/%E3%80 ... %E5%87%BA%E4%BE%86/

唔, 其實我覺得兩個人傾架姐, 不過你真係好爸爸(比女恰:smile_30好老公黎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-20 14:07 發表 查看引用來源

有心得就好share下
不過講開多囊卵巢症,其實1/4人有,真係好普通
搞左好多個回合都唔得, 雖然我都安慰佢呢D野唔得強求, 不過老婆始終係失望.
因為香港搵醫生照超聲波(大陸照B超好難聽...)每一次都唔平, 我地就個個星期走上深圳照, 睇下幾時有成熟卵巢出卵子, 再校岩時間中出...
呢個安排, 用交功課來形容真係好貼切...個期性愛真係冇咩樂趣.:smile_27:
不過最抵死係, 照左段日子都係唔得, 老婆心灰到走去香港醫院排埋人工受孕, 到停左冇照啦, 就 得 左...:smile_39:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-20 12:58 發表 查看引用來源

我老公佢話佢唔肯扎(我地傾過啦),好大機會係我扎,生完順便做埋一次過,方便好多
男人準備生仔果期中出慣,點肯返轉頭帶返套
男人紮(原來正字係咁寫), 簡單同低風險過女人紮好多架.
不過我估又唔係人人都接受到既...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆