上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.2k

入黎支持下先~~~~其待初二~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-1-10 03:37 PM 發表 查看引用來源
\

咁都比你搵到...
兄弟想要既我都盡量去搵!!:smile_34:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-1-10 08:54 PM 發表 查看引用來源
你真係知我口味,..good job
你女友好鍾意件外套!!!:smile_38:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-1-11 06:31 PM 發表 查看引用來源

你女友好鍾意件外套!!!:smile_38:
thanks!!!bro.....

有冇上cp試新野先??開心開心:smile_40:

今天第二次試...總括黎講佢都唔夠勁,唔可以取代原本果樣野...但係始終係舒服好多..第日冇咁辛苦....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-1-12 01:08 PM 發表 查看引用來源
今天第二次試...總括黎講佢都唔夠勁,唔可以取代原本果樣野...但係始終係舒服好多..第日冇咁辛苦....
認同!!! 我無乜反應!!:smile_13: :smile_13:

不過真係第日唔辛苦!! :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-1-12 01:28 PM 發表 查看引用來源

認同!!! 我無乜反應!!:smile_13: :smile_13:

不過真係第日唔辛苦!! :smile_30: :smile_30:
但係你果晚訓底左喎...:smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-1-12 01:08 PM 發表 查看引用來源
天你咁勁試乜都唔夠勁啦:smile_30: ,乜嘢係試在舒服好多呢:smile_41:

引用:
原帖由 kmh 於 2009-1-12 07:17 PM 發表 查看引用來源

天你咁勁試乜都唔夠勁啦:smile_30: ,乜嘢係試在舒服好多呢:smile_41:
唔方使講啊...你打俾我我話你知:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆