上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.9k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 11:06 AM 發表 查看引用來源

多謝多謝。
因為老婆同細B仲係醫院呀,如果我唔埋尾,應該爛尾架啦...
真係岩岩喎 你明明話琴日先同老婆睇完戲:smile_14:
恭喜晒爸爸:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 11:25 AM 發表 查看引用來源

係囉,昨日睇完Emma Watson beauty n the breast今日就細b出左黎say hi
之後陳阿爸有排忙啦,加油啊

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 11:21 發表 查看引用來源
我搭車睇左, 睇到人地幾興奮:smile_45:
等我快D搵返個26/46去啪啪啪先
呵呵..唔怕隔離個靚仔知你睇咩..約你去啪啪啪啊..:smile_47:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 11:25 發表 查看引用來源
可以係生之前睇返套戲..都係開心事..
唔係有排都唔入得戲院.

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 11:21 發表 查看引用來源

我搭車睇左, 睇到人地幾興奮:smile_45:
等我快D搵返個26/46去啪啪啪先
你隔離有冇睇到打JJ/濕晒?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-20 11:30 AM 發表 查看引用來源

係囉,昨日睇完Emma Watson beauty n the breast今日就細b出左黎say hi
係咪琴日比野獸嚇親:smile_03:
陳爸好快就無教好訓 重要幾個月既夜奶:smile_46:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 11:25 發表 查看引用來源

真係,真係睇完冇耐就生...
唔知係咪九展星影匯D音響太勁嚇親...

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-20 11:31 AM 發表 查看引用來源

呵呵..唔怕隔離個靚仔知你睇咩..約你去啪啪啪啊..:smile_47:
係靚仔我又唔區呀:smile_04:
但我返工時間西鐵唔算多人:smile_46:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-20 11:30 發表 查看引用來源

我既冇得訓生涯就快返來啦...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 11:41 AM 發表 查看引用來源

你隔離有冇睇到打JJ/濕晒?
我自己睇到濕晒咋 大哥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆