上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.1k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-1-6 12:30 AM 發表 查看引用來源

我就跌電話!! 要 CUT CARD! 補領 CARD! 買電話!! 充 8-10 HOUR 電!! 入 NUMBER 果下先想死!!

我都寧願比幾百贖返個電話好過!! 佢放都唔知有無三舊......:')
前年在新地被偷了電話...條仆街第日仲想叫我熟番張卡...5舊...我吊佢老味彩佢都傻

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-1-5 09:32 PM 發表 查看引用來源
以後我地有新野玩了..可以即時放棄某樣主菜~~~~~想知係咩?...可以問我~:smile_44:
有咩新野玩咁好玩呀
講開電話   你個電話隨時都拎得

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-1-6 02:09 AM 發表 查看引用來源

前年在新地被偷了電話...條仆街第日仲想叫我熟番張卡...5舊...我吊佢老味彩佢都傻
哩條友真白癡!! 得張卡都要五舊......:smile_39:

引用:
原帖由 冷傷風 於 2009-1-6 11:01 AM 發表 查看引用來源

有咩新野玩咁好玩呀
講開電話   你個電話隨時都拎得
晏d打比你話你知..可能你聽完會即刻想上黎玩:smile_34:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-1-6 12:32 PM 發表 查看引用來源

哩條友真白癡!! 得張卡都要五舊......:smile_39:
就係張卡先值錢呀..d號碼咁緊要

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-1-6 01:28 PM 發表 查看引用來源

晏d打比你話你知..可能你聽完會即刻想上黎玩:smile_34:
............有咩咁好玩.....會即刻上去玩>"<?????

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-1-6 01:28 PM 發表 查看引用來源

其實都唔係咩新嘢,係我地知得遲姐:smile_40:

引用:
原帖由 冷傷風 於 2009-1-6 03:19 PM 發表 查看引用來源

............有咩咁好玩.....會即刻上去玩>"
你條友仔電話打唔通喎...見字請回電

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-1-6 10:41 PM 發表 查看引用來源
其實都唔係咩新嘢,係我地知得遲姐:smile_40:
都唔係丫...出左唔係好耐咋.....

我好想知~~~~~呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆