上一頁下一頁
發新話題

鄰居女神床上變淫娃.....p.4玩4P

收藏  |  訂閱
127  37.9k

你都吹得下架喎...ching!

引用:
原帖由 港討先生 於 2009-3-23 01:25 PM 發表 查看引用來源
各位師兄師姐多多指教呀!!!
小弟一次出post....
呢次都係我第1次做愛

好耐好耐之前..小弟追左個隔離屋個女仔成年..講下佢點先...靚女..白淨..長髮..斯文..乖乖女!!高168到..個波都ok大..有35D架...仲之真 ...
thanks for sharing.

引用:
原帖由 micmic1980204 於 2009-3-24 03:56 PM 發表 查看引用來源
雖然聽落好似AV情節(得別係三個女仔互傳D精)
但點都好,well done!
thanks for sharing~!
我都覺
其實我覺得佢地係跟av d女仔做法
之前同女友做個陣都好av feel

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2009-3-24 06:39 PM 發表 查看引用來源
你都吹得下架喎...ching!
吹咩先:smile_40::smile_40:

勁wo,做完一次就play 4p,4p 我真係想試下wo,仲要3后1王,正:smile_40: :smile_40: :smile_40:

16歲有35D,識吹簫 識口爆 識吞精 識自慰 識乳交 仲要係新手出post
阿細路,你玩夠未

引用:
原帖由 港討先生 於 2009-3-23 01:25 PM 發表 查看引用來源
各位師兄師姐多多指教呀!!!
小弟一次出post....
呢次都係我第1次做愛

好耐好耐之前..小弟追左個隔離屋個女仔成年..講下佢點先...靚女..白淨..長髮..斯文..乖乖女!!高168到..個波都ok大..有35D架...仲之真 ...
好假......第1次做,點解會識咁多野呢??????:smile_39:

等緊你post呀。!!~~~~

av  feel

FUNNY STORY

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆