上一頁下一頁
發新話題

深圳300萬個妓女!!!

收藏  |  訂閱
98  8.6k

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2008-11-26 11:18 PM 發表 查看引用來源

recall: 重有妓女架定義係乜:smile_19: , full time 妓女呀, 定係part time妓女呀.

如果唔係1:1, 1500萬計, 1000萬女, 咁3.3個人里面一個係雞. ~ :smile_35:

呢個查係係吹水topic, 我改下 深圳100萬隻鴨 ...
分析得精彩絕倫!:smile_38:

引用:
原帖由 joekuen2006 於 2008-11-26 10:40 PM 發表 查看引用來源
今天同班同事食完飯....大家一齊吹下水甘啦...甘有個同事話大陸好多妓女....仲話深圳有成300萬甘多妓女!我地一聽...個個都話佢傻既...邊有甘多呀....不過佢好堅持話自己岩!我想問下各位巴打....深圳大約有幾多妓女到 ...
C hing這裡不可以問嘢的.

Thanks for sharing

多謝ching報告

全民皆雞理論 :smile_45:

引用:
原帖由 joekuen2006 於 2008-11-26 10:40 PM 發表 查看引用來源
今天同班同事食完飯....大家一齊吹下水甘啦...甘有個同事話大陸好多妓女....仲話深圳有成300萬甘多妓女!我地一聽...個個都話佢傻既...邊有甘多呀....不過佢好堅持話自己岩!我想問下各位巴打....深圳大約有幾多妓女到 ...
好難統計喎,邊有人肯認自己係雞呀?:smile_40:

300萬:smile_14:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2008-11-26 11:00 PM 發表 查看引用來源
中國/深圳冇妓女架, 有妓女係台灣. (攪下gap啦 )

300萬妓女一定冇.

深圳流動人多, 算佢成個市1500萬呢, 如果300萬成立架話, 即係每五個人中, 一個係雞.

但1500萬人埋, 幾多係男/女比例呀, 算一半一半啦 ...
good logic :smile_38:

無可能,邊度有咁多嫖客。香港人口700萬,一半男人,350萬,重要減細佬仔老野重有基督徙,天主教徙,和尚出家人等等,佢地話唔會叫雞。深圳本地人冇咁多錢叫雞。咁300萬隻雞點過活。

引用:
原帖由 navyman 於 2008-11-28 07:08 PM 發表 查看引用來源
無可能,邊度有咁多嫖客。香港人口700萬,一半男人,350萬,重要減細佬仔老野重有基督徙,天主教徙,和尚出家人等等,佢地話唔會叫雞。深圳本地人冇咁多錢叫雞。咁300萬隻雞點過活。
數目都差不多,俾既價錢啱的話,未做雞既囡囡都可以即刻做埋雞,"食力簡"都話過啦,女人多數都係雞。:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆