上一頁下一頁
發新話題

軍服

收藏  |  訂閱
205  22.3k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-26 12:15 AM 發表 查看引用來源
唔知我想法係咪比較特別,中意man d既玩法
見唔少女仔中意同男友仔玩制服誘惑都係扮空姐,護士之類

太女性化既打扮好似唔岩我
去男仔屋企玩有時會帶佢地d球衣,恤衫,大碼tee著,好多女仔都會咁做
如果講究d,我中意 ...
個然係”女中豪傑”!

原來係金牛

唔怪得咁放

我有2個女仔FD係5月15,姐係金牛,都係好放既女仔

你呢張相真係正到無野講:smile_47:

樓主正是江湖傳聞已久的極品身材 : "廟細燈籠大" .

回覆 83# 的帖子

都真係好大吓,我自問身材都唔差,但係都甘拜下風。

回覆 85# 的帖子

有冇相睇 ? 等小弟開眼界

引用:
原帖由 wawa273 於 2008-12-10 01:38 PM 發表 查看引用來源

你呢張相真係正到無野講:smile_47:
角度問題啫,縮細張圖唔算露點掛
引用:
原帖由 @17 於 2008-12-10 07:32 PM 發表 查看引用來源
都真係好大吓,我自問身材都唔差,但係都甘拜下風。
可能你仲young呢
引用:
原帖由 bae146 於 2008-12-10 06:06 PM 發表 查看引用來源
樓主正是江湖傳聞已久的極品身材 : "廟細燈籠大" .
呢句好似係形容嬌小既女仔喎

angela~~放果張大o既比我地睇下呀~~你遮少少lin囉~~~

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 02:15 AM 發表 查看引用來源

射靶打war game係唔係都要跑黎跑去啦
不過著唔著上衫玩要睇情況既
打war game 梗係要著3啦
打到妳波波痛死妳呀............一個5小心打到妳linlin 就扑街啦

我打咗一次war game 以後都5玩呀
打到我d手指呀..................十指痛歸心呀...........................:')

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-11 12:23 AM 發表 查看引用來源

打war game 梗係要著3啦
打到妳波波痛死妳呀............一個5小心打到妳linlin 就扑街啦

我打咗一次war game 以後都5玩呀
打到我d手指呀..................十指痛歸心呀........................... ...
我地都係射鈀多咋,war game先會著衫到出面玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆