上一頁下一頁
發新話題

10月18日...週六 CP新開幕..花都K場...臨時取消

收藏  |  訂閱
375  9.2k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-10-13 08:12 PM 發表 copyboy兄.如非親身經歷,請勿胡亂中傷他人.多謝合作!
龙版果然好得闲!:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-10-13 08:12 PM 發表 查看引用來源

copyboy兄.如非親身經歷,請勿胡亂中傷他人.多謝合作!
OK,下次唔會,我都系人云亦云,都系我衰,信人地講!SORRY!
:smile_42:

引用:
原帖由 earth008 於 2008-10-13 08:11 PM 發表 查看引用來源

其實吾洗飲得,隨量飲就算,你估飲酒真系強身健體,保家為國咩!

我都系味味下扮飲就算!
又俾$500甘貴, 又唔飲... 我點解要參加巨團
俾你參加.. 你都死都飲多幾杯啦.. 係米先?
如果吾系.. 我不如去的cheap場, 飲幾支beer... 出來同人講, 都不會俾人笑啦

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-10-13 08:12 PM 發表

copyboy兄.如非親身經歷,請勿胡亂中傷他人.多謝合作!
甘 # 40 既留言又算唔算係胡亂中傷他人呢 ? 版主 ! :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-10-13 20:16 發表
OK,下次唔會,我都系人云亦云,都系我衰,信人地講!SORRY!
:smile_42:
唉,這樣會引人誤會導致引發罵戰.想師兄也不想如此!:smile_39:閣下不用對在下道歉,請把閣下該朋友拖出去吧.

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-13 20:14 發表
龙版果然好得闲!:smile_30::smile_30::smile_30:
我有溫書架你唔好違規呀:smile_34:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-10-13 08:13 PM 發表 查看引用來源

唔得.. 我參加得巨團, 俾左500, 吾飲得, 會俾巨地笑.. 我又吾低呀....
ktv裡吾飲得就叫多幾杯特飲,加叫多個四十幾元飯,red c有仔什麼鴨好像七十元一隻。

五佰元兩野就過數啦!

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-10-13 08:19 PM 發表 我有溫書架你唔好違規呀:smile_34:
我一向都唔搞事架!:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 earth008 於 2008-10-13 08:20 PM 發表 查看引用來源

ktv裡吾飲得就叫多幾杯特飲,加叫多個四十幾元飯,red c有仔什麼鴨好像七十元一隻。

五佰元兩野就過數啦!
唔得架,團費剩系比指定的酒,其他柯打要自已比,唔信你搵機會試下巨!

引用:
原帖由 earth008 於 2008-10-13 08:20 PM 發表

五佰元兩野就過數啦!
聽人講紅雄間酒樓有天九翅食架 ! :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆