上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  115.9k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 12:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06:
好正AR...被粉紅的乳頭更難求AR..不愧為滴水豬
唔好騎劫人地個post:smile_38:
講完就算:smile_38:
個post唔係我架:smile_43:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:27 PM 發表 查看引用來源

有得幾多個真兄弟呀...
拍多D拖好呀,不過唔好太揀擇,永遠都係隔離飯香...哈哈
真兄弟唔洗多 一個半個夠啦:smile_38:
你好啦喎 我夠知隔離飯不嬲都香d 我信我好快就有架啦:smile_34:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 11:50 發表 查看引用來源
同大肚婆搞有時真係要睇運數.要肚入面個小朋友識做..先有得食..
唔係個個人都可以CHIGN咁..可以食到:smile_27:
都係呀,好彩兩個都生性,一D都唔高危,穩穩陣陣乖乖係媽媽肚入面。

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 12:30 發表 查看引用來源
:smile_39:個晚之後 脫水腳軟:smile_43:
飲多D水就得啦..補充返D水份..再噴過..:smile_34:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:33 發表 查看引用來源
都係呀,好彩兩個都生性,一D都唔高危,穩穩陣陣乖乖係媽媽肚入面。
咁第一個生左隔左幾耐先在搞返啊...

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 12:14 發表 查看引用來源

:smile_o06:
好正AR...被粉紅的乳頭更難求AR..不愧為滴水豬
咩原來滴水豬豬師姐咁有名架?仲有傳說中既pink乳頭!失敬失敬。
我又唔介意喂喂喂師兄“騎劫”喎,大家都係吹下水,等我知多D滴水豬威水史都好。

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:40 PM 發表 查看引用來源

咩原來滴水豬豬師姐咁有名架?仲有傳說中既pink乳頭!失敬失敬。
我又唔介意喂喂喂師兄“騎劫”喎,大家都係吹下水,等我知多D滴水豬威水史都好。
其實我覺得pink LIN 易得...潮吹難求:smile_o08:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 12:35 PM 發表 查看引用來源

飲多D水就得啦..補充返D水份..再噴過..:smile_34:
幸好我平時鐘意飲水:smile_o13::smile_o01:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 12:39 發表 查看引用來源

咁第一個生左隔左幾耐先在搞返啊...
老婆陰公D,順產剪左刀,加上傷口又埋得唔靚,要成兩個月先唔痛...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 12:40 PM 發表 查看引用來源

邊到係:smile_o04:
PINK LIN我無架:smile_o03:
我無乜威水史架 有都要度下故仔先寫得出:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆