上一頁下一頁
發新話題

新四大老千

收藏  |  訂閱
353  22.7k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-21 08:46 AM 發表 查看引用來源

咦...呢都知我个新朵呀:smile_o05::smile_o05:

尋晚演完, 三点幾先瞓但七点幾就醒左喇.....
知架喇:smile_38:

明架喇:smile_38:

掛住十五好吖嘛:smile_45: :smile_42:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-8-21 08:48 AM 發表 查看引用來源

知架喇:smile_38:

明架喇:smile_38:

掛住十五好吖嘛:smile_45: :smile_42:

:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-21 08:51 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05::smile_o05:
槓你填咗申請表未唧....:smile_38:

唔係下次又矛你份喇...:smile_13:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-8-21 08:56 AM 發表 查看引用來源

排過第二條隊好果啦 ~~~~~~~

哦, 咁多相,支持先~

引用:
原帖由 pccw123 於 2010-8-21 08:58 AM 發表 查看引用來源
排過第二條隊好果啦 ~~~~~~~
排亞魔偈蕭嗰條囉.......:smile_38: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-8-21 08:56 AM 發表 查看引用來源

后補名單......:smile_o03:

哈哈...禾都係中意去沙咀對上果間反多D

引用:

落街演杯C物奶茶先....一陣見:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-21 09:03 AM 發表 查看引用來源

后補名單......:smile_o03:

哈哈...禾都係中意去沙咀對上果間反多D
即係請都唔到啦:smile_04:

報串比十五妹寫底先:smile_53: :smile_03:

支持  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆