上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.1k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-30 01:09 PM 發表 查看引用來源

WE ALL MISSING YOU!!!:smile_24:
I MISS SUNDAY!!!!!:') :') :')

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-30 01:09 PM 發表 查看引用來源

食多D........:smile_47:
揸多 D!!:smile_46:

我唔見晒各兄弟電話號碼!! :')
請 PM 你地既電話比我!! THANKS:smile_35:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2008-12-30 01:43 PM 發表 查看引用來源

-但我反而覺得大池d 歌 幾岩跳. (電子音樂重d, 雖然成日係中文歌)..
-雖然雜都無倫d人, 勁多土著衣著, 音樂有feel, 都可un 下十幾二十分鐘~
大廳D歌其實可以好撚激.又可以好撚七

好果時真係好鬼激好爆...唔好果時狂打超老土國語歌真係聽到我想立即行出新地...

0係大廳玩..如果唔落舞池...都還可以既..落舞池見到果D人就真係嘔心(除非見到目標:smile_47: )

引用:
原帖由 小小堅 於 2008-12-30 05:29 PM 發表 查看引用來源
推推天少倒數Party 先
嗨~堅少....祝你新一年多D STEAL JUMP成功

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-12-30 05:42 PM 發表 查看引用來源
我唔見晒各兄弟電話號碼!! :')
請 PM 你地既電話比我!! THANKS:smile_35:
比住幾個電話你先:smile_46:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-12-30 05:33 PM 發表 查看引用來源

I MISS SUNDAY!!!!!:') :') :')
啊..即係唔掛住我地啦

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-30 06:59 PM 發表 查看引用來源

大廳D歌其實可以好撚激.又可以好撚七

好果時真係好鬼激好爆...唔好果時狂打超老土國語歌真係聽到我想立即行出新地...

0係大廳玩..如果唔落舞池...都還可以既..落舞池見到果D人就真係嘔心(除非見到目標:smi ...
4-5 點出舞池幾好!! 因為果時 D 人走晒去溝女!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-30 07:02 PM 發表 查看引用來源

比住幾個電話你先:smile_46:
THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-30 07:02 PM 發表 查看引用來源

啊..即係唔掛住我地啦
有!! 一定掛住!! 屋企個衣櫃有幾個衣架 FOR 你地架!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆