上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.5k

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-12-17 01:42 PM 發表 查看引用來源

常平姑爺天:smile_30:
:smile_35: 大家咁話啦奸父樂

推推先....就快又有大派對喇

$250? (fix?)
how many ppl will join?

天,平安夜我都會來吖,好耐無參加到大派對.好期待....:smile_40:

24號黎唔到好慘呀>"<
25號五月花果邊點呀>"<?

引用:
原帖由 喪d0男 於 2008-12-23 12:21 AM 發表 查看引用來源
ALOTS OF PPL WILL JOIN!:smile_38:

Ching!
I want to join, my mobile is P.M.ed to you ! pls sms / call me ~ where and when should i meet ?

Kevin

引用:
原帖由 喪d0男 於 2008-12-23 12:21 AM 發表 查看引用來源
基本上fix....有特殊情況既

至少25人....我都無法估計,....可能無啦啦有40-50人都唔奇:smile_27:

引用:
原帖由 kmh 於 2008-12-23 12:28 AM 發表 查看引用來源
天,平安夜我都會來吖,好耐無參加到大派對.好期待....:smile_40:
好開心你會黎....:smile_40:

唔該務必帶d hip hop, 跳舞歌黎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-12-23 02:48 PM 發表 查看引用來源
24號黎唔到好慘呀>"<
25號五月花果邊點呀>"
五月花因為變壓器問題, 成座野冇電供應...聽講要遲成個月先開.....

25號上黎囉...一定有野搞的我地:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆