上一頁下一頁
發新話題

23/5馬交CP 尋找黑洞的秘密~~大募集

收藏  |  訂閱
576  19.2k

引用:
原帖由 rick123 於 2009-5-16 12:24 PM 發表 查看引用來源
好想去,,,糧尾呀:smile_38:
長期糧尾 係朋友對我既稱呼 :smile_34:

收工前 順腳一推   :smile_30:

23號未必得:smile_30:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-5-16 12:10 PM 發表 查看引用來源

R兄...是次活動.......小弟要出外比賽.....無願見面.....再有活動一定跟你飲個痛快.......
我都可能唔去得
會唔會比打手濕獲架
好x驚..........:smile_24: :smile_19:

我返黎啦

引用:
原帖由 jmaxII 於 2009-5-15 10:18 PM 發表 查看引用來源
馬交兄~~等你好耐~~~真係等到 "j" 都長埋~~哈哈~~十卜十卜~~~~
"J"都長埋咁即係參加啦,貢我打你個名上去啦:smile_35:

引用:
原帖由 王小白 於 2009-5-16 12:09 PM 發表 查看引用來源
外父,我黎支持你啦。你上左CP咩?我昨天都系CP啊,早知去揾你啦:smile_13:
我知你係CP呀,不過我唔想左你兩口子開心快樂,所以無揾你

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-5-16 07:04 PM 發表 查看引用來源

我知你係CP呀,不過我唔想左你兩口子開心快樂,所以無揾你
早講啊,等我又有得玩返晚嘛:smile_39:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-5-16 12:10 PM 發表 查看引用來源

R兄...是次活動.......小弟要出外比賽.....無願見面.....再有活動一定跟你飲個痛快.......
你去比賽要休息得好D呀,攞冠軍返黎

引用:
原帖由 王小白 於 2009-5-16 07:06 PM 發表 查看引用來源

早講啊,等我又有得玩返晚嘛:smile_39:
昨晚同可樂先去曼仔接你外母,再去花刀揾COPY玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆