上一頁下一頁
發新話題

舊事回憶: 第一次三人二足 (全篇完)

收藏  |  訂閱
163  24.3k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-9 01:02 AM 發表 查看引用來源

無辦法啦,果晚太倦啦
至於我d毛,平時就算唔剃都會修剪既
D毛會唔會愈剪愈硬同粗?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 02:17 AM 發表 查看引用來源
有人問到,今晚就講啦
件事同過一d netfd講過,但唔係開thread講

幾年前既事啦,果時仲係中環返工
happy friday果晚跟女同事落clubbing,bar遊花園,去過club 9,喜喜邊間就唔太記得啦
果晚識到班男仔我地一齊飲野,我 ...
好剌激,我都未試過ons:smile_13:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 11:27 PM 發表 查看引用來源

果晚去左幾間玩,好倦好眼訓啦,加上醉醉地呢,訓上床已唔想郁
成晚做左死魚比佢地擺佈

咁多年唔記得啦,有d仲係唔清醒時做,但一定超過100
你個body理嫁:smile_14:

引用:
原帖由 wallacekit 於 2008-12-9 01:30 AM 發表 查看引用來源

好剌激,我都未試過ons:smile_13:
女仔只要大胆就得la
不過呢幾年去旺角場既走晒中環搵食,變得雜左就真既
引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-9 01:09 AM 發表 查看引用來源

D毛會唔會愈剪愈硬同粗?
我d唔會喎
修剪冇野既,唔會粗左
引用:
原帖由 bae146 於 2008-12-9 01:08 AM 發表 查看引用來源
做什麼運動會冇咁易鬆 ?
收陰運動,同埋做得多果排會休息返段時間

其實你比人插後面有咩感覺:smile_13: :smile_13: :smile_13:

high??
痛??

[quote]原帖由 EdenAngela 於 2008-12-9 01:35 AM 發表 查看引用來源

女仔只要大胆就得la
不過呢幾年去旺角場既走晒中環搵食,變得雜左就真既

唔知有冇緣呢:smile_30:

wallacekit 係男定女ar?

3p 夠刺激:smile_44:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-9 01:35 AM 發表 查看引用來源

收陰運動,同埋做得多果排會休息返段時間
九陰真經 ??/  大把女 fans 明曰 call 妳攞祕笈 .

咁請問  肛門有收肛的運動嗎 ?? 好似肛門屬不隨意肌 ,  鬆着無得回復 ...:smile_27:

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-12-9 01:46 AM 發表 查看引用來源

九陰真經 ??/  大把女 fans 明曰 call 妳攞祕笈 .

咁請問  肛門有收肛的運動嗎 ?? 好似肛門屬不隨意肌 ,  鬆着無得回復 ...:smile_27:
我下面有冇鬆,頭先張相你都睇到啦
唔知個方法有冇用,不過我唔算鬆係事實黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆