上一頁下一頁
發新話題

食早餐 (秋郊遊記三集)

收藏  |  訂閱
274  36.3k

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-5 01:49 AM 發表 查看引用來源
edenangela,
下次幾時再行山arr?
未定呀,行山呢d問題有時我會睇遠足版既,佢地影d相都幾靚架

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-5 01:54 AM 發表 查看引用來源

未定呀,行山呢d問題有時我會睇遠足版既,佢地影d相都幾靚架
其實.......問你幾時行都係想睇下有冇機會同你一齊行je.....
不過如果你同得網友一齊行,噤應該有幾十人想去..........都係口痕講下suen la

話時話,你係行定跑???

真係唔好跑太多.........好傷膝

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-5 02:00 AM 發表 查看引用來源

其實.......問你幾時行都係想睇下有冇機會同你一齊行je.....
不過如果你同得網友一齊行,噤應該有幾十人想去..........都係口痕講下suen la

話時話,你係行定跑???

真係唔好跑太多.........好傷膝
睇邊d路啦,如果泥路會跑
石路同斜路多就會行既
我都算跑得快架,可能對腳夠長啦

ai...........講起泥路..............

好憎漁農處將d泥路鋪晒石屎.........完全唔似行山...........

你跑時有冇帶bra呢??
帶又cool住晒辛苦
唔帶又fing fing下

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-5 02:05 AM 發表 查看引用來源
ai...........講起泥路..............

好憎漁農處將d泥路鋪晒石屎.........完全唔似行山...........

你跑時有冇帶bra呢??
帶又cool住晒辛苦
唔帶又fing fing下
普通bar係會cool住啦,跑步我用運動bar既,咁又唔會fing fing下咁離譜

其實會唔會磨到兩粒nipple好high呢??

引用:
原帖由 base_littleman 於 2008-12-5 02:15 AM 發表 查看引用來源
其實會唔會磨到兩粒nipple好high呢??
有睇其他thread都知,我乳頭比較平,d人話慢熱要好耐先會興
冇咁易磨兩磨就興奮既

有冇興趣玩越野單車?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-4 04:41 發表 查看引用來源
要知件事,要麻煩你地睇返前兩件事
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8155699&highlight=%2Bedenangela

一直冇比電話佢地,只留有佢地contact
上週末朝早終於call胡鬚佬行水塘,不過冇叫埋短髮的,只同 ...
身材已經真係一流...
仲真埋個咁既姿勢...
真係引鬼死人.... 引人入性....

^^

wow

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆