上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  115.9k

呢個TOPIC較小見...支持

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 09:32 PM 發表 查看引用來源

我又扮得唔密, 太密就好覺眼
我會抽搐架, 試過比佢到噴水添 尷尬到我:smile_42:

不要再說了:smile_39:真係羨慕死人 ... 有高潮都唔係易事:smile_39:
噴水...堅噴水 定 流出來個隻:smile_53:

同大肚婆搞有時真係要睇運數.要肚入面個小朋友識做..先有得食..
唔係個個人都可以CHIGN咁..可以食到:smile_27:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 11:22 AM 發表 查看引用來源

噴水...堅噴水 定 流出來個隻:smile_53:
噴水呀:smile_42:
佢抆出黎 就噴到佢一身都係:smile_42:
尷尬到我:smile_42:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 11:52 發表 查看引用來源
哇...識得噴水女仔..好少有...都未遇到過..:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 11:52 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06:
好正AR...被粉紅的乳頭更難求AR..不愧為滴水豬

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-13 22:41 發表 查看引用來源

我係真係好FD個D朋友先會講, 最記得係一齊行緊山咁講
男人唔係通常同返D兄弟講架咩?

未呀 希望今年有
岩岩先有同事話介紹比我:smile_13:
有得幾多個真兄弟呀...
拍多D拖好呀,不過唔好太揀擇,永遠都係隔離飯香...哈哈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-13 23:30 發表 查看引用來源

多謝師兄提起我呀,你呢啲sweet爆分享真係羨慕死人啦!

等你再多啲分享呀過氣運動健將現任人夫人
有你支持,過氣年青好爸爸會繼續努力。

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 11:58 AM 發表 查看引用來源

哇...識得噴水女仔..好少有...都未遇到過..:smile_13:
:smile_39:個晚之後 脫水腳軟:smile_43:

引用:
原帖由 veryok 於 2017-3-14 10:55 發表 查看引用來源

香港人比較保守,唔敢同朋友講性。
我驚嚇親人...哈哈哈...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆