上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.2k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-2 07:03 PM 發表 查看引用來源
激死人啦 !! 打左成篇出黎 !! 唔見左又要打過 !!! 唔打啦分開打呀 !!
10/6
今日都唔知做咩 ..... 成日都被人調戲 ! 平時玩露出引人我認丫... 因為我著成咁都係想引人望
但係平時返工我著得好正經架嘛 !! 由朝早 ...
嚮密閉空間遇著呢d有味人士...真係慘到想死....:smile_o08:

引用:
原帖由 bulls007 於 2011-6-10 11:35 PM 發表
查看引用來源

天口熱...個個男人都心火盛
睇見係女都想搞架啦
唔好怪佢

但有味真係好難頂...:smile_o14:
睇靚女,喺用眼睇,不是用手。

坐車返工,有冇試過比人非禮。

引用:
原帖由 panpeter 於 2011-6-10 11:46 PM 發表 查看引用來源
坐車返工,有冇試過比人非禮。

一時時啦... 要睇下係咪有心玩囉 ! 如果車上面玩露出 10次有 5-6次左右
如果平時返工其實好少 20次都唔知有冇一兩次

臭汗味真係好惡頂,,,去第二層搭丫嘛!

可能見妳索先聊妳者,無可能妳想人地聊妳想人地睇妳就要人地睇麻,
妳唔想人地睇唔想人地聊人地就唔睇得唔聊得架!!!係唔係??

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-10 11:55 PM 發表 查看引用來源

一時時啦... 要睇下係咪有心玩囉 ! 如果車上面玩露出 10次有 5-6次左右
如果平時返工其實好少 20次都唔知有冇一兩次
咁玩得最多係係邊玩露出呀?(唔計屋企倒垃圾)

引用:
原帖由 kcyeung0913 於 2011-6-10 11:56 PM 發表 查看引用來源
臭汗味真係好惡頂,,,去第二層搭丫嘛!
諗唔係.... 有時係咁架啦... 如果我真係咁精明就唔會成日比人抽水啦

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-10 11:55 PM 發表 查看引用來源

如果平時返工其實好少 20次都
唔知有冇一兩次
我試過同以前女友玩露出,不過在我的私家車,一路行一路除衫,可刺激,好正。

妳太正所以成日比人抽水。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆