上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.7k

奧巴馬總統去左邊啊?:smile_30:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-12-9 07:34 PM 發表 查看引用來源
好似十二月十九日開,
THANKS!!!:smile_38:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-9 08:42 PM 發表 查看引用來源

我會把握剩餘既兩個星期..我而家既心境就好似一個得番半個月命既人一樣..要好好珍惜剩低既2個weekend....:smile_40:

ps.我係唔會安於近期只得2個fxc既..一定要再努力!!!!
加油!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-9 08:42 PM 發表 查看引用來源

我會把握剩餘既兩個星期..我而家既心境就好似一個得番半個月命既人一樣..要好好珍惜剩低既2個weekend....:smile_40:

ps.我係唔會安於近期只得2個fxc既..一定要再努力!!!!
我就忙到半條人命!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-12-9 09:09 PM 發表 查看引用來源
奧巴馬總統去左邊啊?:smile_30:
咩料呀奸父樂....終於肯出聲喇咩~~:smile_30:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-12-9 09:16 PM 發表 查看引用來源

我就忙到半條人命!!!:smile_30: :smile_30:
如果你日日十二個鍾就我半條的話....我得番3份一條....:smile_27: ..一星期有2,3晚13-15個鍾....:smile_27:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-12-9 09:14 PM 發表 查看引用來源

加油!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
希望成功啦..不過都係唔好太大期望好d..

因為依d野..有時愈想有就愈冇,期望愈大就愈失望..

有時冇諗過有既時候..就會無啦啦煮到埋黎...

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-9 09:36 PM 發表 查看引用來源

咩料呀奸父樂....終於肯出聲喇咩~~:smile_30:
無做姦夫好耐啦:smile_22: :smile_22:  (不過十分懷念做姦夫的日子 )

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-12-9 10:04 PM 發表 查看引用來源

無做姦夫好耐啦:smile_22: :smile_22:  (不過十分懷念做姦夫的日子 )
哈哈~正仆街.....

落多D新地努力D,就可能做到下一任姦夫

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-9 10:45 PM 發表 查看引用來源

哈哈~正仆街.....

落多D新地努力D,就可能做到下一任姦夫
其實做姦夫都幾好,又唔洗跌$$(最多都係跌少少),又唔洗負責,最刺激就係去佢屋企.....:smile_47: ,仲有佢老公張相就擺係床頭!搞到我好有強烈既犯罪感!!(我要搵神父告解!)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆